Vali Deniz, Ardahan- Posof İlçesinde Grup Köy Yollarını Denetledi

Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Posof ilçesinde sıcak asfalt ve asfalt altyapı çalışmalarının yürütüldüğü gurup köy yollarını denetledi.

Vali Deniz, Ardahan- Posof İlçesinde Grup Köy Yollarını Denetledi
Beraberinde, Kaymakam Ufuk Özen Alibeyoğlu, Belediye Başkanı Cahit Ulgar, Özel İdare Genel Sekreteri Hakkı Özgür ve İl Genel Meclisi Başkanı Bedrettin Çakıcı ile birlikte, Alköy, Yeniköy, Savaşır ve Süngülü köylerine giden Vali Deniz, köylere ulaşımı sağlayan gurup yolunda incelemelerde bulundu.

Gurup yolunda Özel İdare tarafından yürütülen sıcak asfalt altyapı çalışması, ikinci kat sıcak asfalt çalışması ve sıcak asfalt altyapı hazırlık çalışmalarını yerinde gören Vali Deniz, yolun bir kısmında sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını ve önümüzde ki yıl ikinci kat asfaltının atılacağını söyledi.



Bu sezon sonuna kadar yolun, altyapısı hazır hale getirilen kısmının da sıcak asfaltla kaplanacağını belirten Vali Deniz, önümüzde ki yıl bu yolun tamamının asfaltla kaplanmış olacağını bildirdi.

Gurup köy yollarını denetleyen Vali Deniz, geçtiği köylerde vatandaşlarla sohbet etti, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Vali Deniz, Yeniköy’de ki Jandarma Hudut Karakolu’nu da ziyaret etti.
Kaynak: İHA