Başkan Çelik'ten Karaağaçlı'ya Hizmet Ziyareti

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Karaağaçlı Mahallesinde yapımı devam eden belediye hizmetlerini inceledi. Karaağaçlı Mahallesinde ihtiyaç duyulan yerlere belediye ekiplerince parke taşı ve bordür taşı döşemesinin yapıldığını ifade eden Başkan Çelik, “Şehzadeler’imizi güzelleştirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.

Başkan Çelik'ten Karaağaçlı'ya Hizmet Ziyareti
Karaağaçlı Mahallesini ziyaret eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik bazı sokaklarda yapılan bordür taşı ve parke taşı döşeme işlerini inceledi. Şehzadeler Belediyesi olarak gereken her türlü hizmeti yaptıklarını ifade eden Başkan Çelik, “Karaağaçlı Mahallemizde yapılan parke taşı döşeme çalışmamız devam ediyor. Mahallemizde parke taşı olmayan yerlere parke taşlarını ve bordür taşlarını döşemelerini yaptık. İhtiyaç olan yerlerde bu çalışmamız devam edecek. Bütün mahallelerimizde parke taşı döşeme, park bahçe hizmetlerimiz Şehzadeler’imizi güzelleştirme hizmetlerimiz bundan sonrada artarak devam edecektir. Bu güne kadar yapmış olduğumuz hizmetler Karaağaçlı mahalle halkımıza hayırlı olsun.” dedi.

“ŞEHZADELERDEN HER TALEBİMİZ YERİNE GETİRİLİYOR”

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’ten ne zaman bir talepleri olsa anında yerine getirildiğini ifade eden Karaağaçlı muhtarı Cemil Kavkas, “Belediye başkanımızdan mahallemizde yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz mahalle olarak başkanımızdan memnunuz. Tüm mahallelerimizde parke taşı döşeme işlemleri yapılıyor. Ne zaman kendisinden bir talebimiz olursa hemen ekipler mahallemizde çalışmalar yapıyor” dedi.

Kaynak: İHA