Uysal'dan 1 Kasım'da 'İstikrar' Vurgusu

Türkiye’nin yeniden sandık başına gitmesine saatler kala açıklamada bulunan Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, “1 Kasım sandığından ‘istikrar’ çıkacağına olan inancımız tam” diye konuştu.

Uysal'dan 1 Kasım'da 'İstikrar' Vurgusu
Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Levent Uysal, 1 Kasım seçimlerinden önceki siyasi atmosferi değerlendirdi. Türkiye’nin kritik bir dönemde seçime gittiğini hatırlatan Levent Uysal, “7 Haziran seçimlerinin ardından koalisyonunun kurulamaması ülkeyi yeniden sandık başına götürüyor. Yaklaşık 5 aydır yaşanan siyasi tartışmalar yönetimde istikrarın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu nedenle 1 Kasım sandığından ‘istikrar’ çıkacağına olan inancımız tam. İstikrarlı büyümenin devamı için vatandaşımızın doğru kararı vereceğini biliyoruz. Ülkedeki kazanımların devamı için istikrarın korunması gerekiyor. Türkiye çok iyi bir noktaya gelmişti ve bu noktadan geriye dönmek yerine ileri gitmeliyiz. Dünya ülkeleriyle yarışan ve hatta onları bile arkasında bırakan Türkiye modeli, bu başarısını 12 yıllık güçlü yönetim şekline borçludur. Bu bilinçle hareket etmek en önemli sorumluluklarımız arasında yer alıyor” dedi.

“BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI”

Türkiye bölgedeki tüm ülkelerin umududur. Bu nedenle güçlü yönetilen Türkiye tüm İslam coğrafyasına da umut vermektedir. Kanal İstanbul, üçüncü köprü, üçüncü havaalanı ve yeşil yol projesi gibi ülkemizi, hem Avrupa hem de Ortadoğu’nun parlayan yıldızı haline getirecek olan yatırımların artarak devam etmesi gerekiyor. Bu nedenle 1 Kasım seçimi tarihi bir önem taşıyor. Türkiye seçmeni bu seçimde çok önemli bir dönüm noktasını oylayacak. İstikrarın kazanması; güçlü Türkiye’nin büyümeye devam etmesi demek. Bu bağlamda seçmenimiz üzerine düşen sorumluluğu her dönemde olduğu gibi bu dönemde de yerine getirecektir. Ülkemizin, geçmişten bu yana içinde olduğu sığ tartışmaları geride bırakarak yeni sözler söyleme vakti gelmiştir” diye konuştu.

Kaynak: İHA