Prof. Dr. Coşkun'a Veda Yemeği

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya, Muğla Üniversitesi'ne atanan, Muş Alparslan Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı ve Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Bayram Coşkun için veda yemeği düzenledi.

Asya, Atatürk Çocuk Parkı'nda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, Kent Konseyi'nin toplumun bütün katmanlarına ulaşmak için oluşturulduğunu belirterek, konseye kurucu başkanlık eden Coşkun'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Coşkun'un tecrübe ve birikimleriyle kendilerine öncülük ettiğini aktaran Asya, "Göreve geldikten sonra Kent Konseyi’ni kurmak için ciddi gayret sarf ettik. Çünkü sivil anlayışla belediyelere yön veren bu konsey sayesinde faydalı hizmetler sunacağımıza inanıyorduk. Daha önce de bu görevi yürüten Bayram hocamız sayesinde bu konseyin kurumsallaşmasını sağladık. Bu anlamda kendisine teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dilerim" diye konuştu.

Coşkun ise yaklaşık bir yıldır Kent Konseyi faaliyetlerini sürdürdüklerini hatırlatarak, öncelikli hedeflerinin konseyin kurumsallaşmasını sağlamak olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Asya, Coşkun’a başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.

Programa, Hasköy Belediye Başkanı Mürsel Özen, Korkut Belediye Başkanı Haşim Arık da katıldı.

Kaynak: AA