Bakan Avcı, Eskişehir'de Sokak Sokak Gezerek Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Seçim çalışmalarını Eskişehir’de sürdüren Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, eğitim sisteminden kendilerinin de memnun olmadığını belirterek, o yüzden boyuna değiştirdiklerini söyledi.

Bakan Avcı, Eskişehir'de Sokak Sokak Gezerek Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
Bakan Avcı, Porsuk Bulvarı Köprübaşı mevkiinde bulunan AK Parti standını gezdi. Daha sonra Avcı, yürüyüşe geçti. AK Parti standının az ilerisinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) standını da ziyaret etti. Halk ve esnafla bir araya gelerek sorunları dinleyen Bakan Avcı’nın karşısına atanamayan iki öğretmen de çıktı. Onların sorunlarını da dinleyen Avcı, esprili bir şekilde “Hemen örgütlendiniz burada ayaküstü” diyerek, Şubat ayında atama yapılacağı müjdesini yineledi.

“BİZ DE MEMNUN DEĞİLİZ ONUN İÇİN BOYNA DEĞİŞTİRİYORUZ ZATEN”

Ardından gezisine devam eden Avcı’ya, emekli memur olduğunu söyleyen bir kadın, eğitim sisteminin sürekli olarak değiştirilmesinden yakınarak, sitem etti. Bakan Avcı da, “Biz de memnun değiliz onun için boyuna değiştiriyoruz zaten” yanıtını verdi.

Daha sonra Bakan Avcı, AK Parti Eskişehir Milletvekili adayı Emine Nur Günay’la birlikte gezisine devam ederek, limonata içti, vatandaşlara ve esnafa karanfil dağıttı.

Kaynak: İHA