Vefat Eden Eşinin Tekerlekli Sandalyesini Hediye Etti

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde yaşayan Cavit Akgün, engelli olan rahmetli eşi Nazife Akgün’ün Turgutlu Belediyesi tarafından alınan tekerlekli sandalyesini, ihtiyaç sahibi Hacer Aksakal’a hediye etti.

Vefat Eden Eşinin Tekerlekli Sandalyesini Hediye Etti
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, rahmetli Nazife Akgün’ün eşi Cavit Akgün’ün isteğiyle, belediye tarafından merhume Akgün’e verilen akülü aracını ihtiyaç sahibi Hacer Aksakal’ın kullanımına sunmak üzere Aksakal Ailesi’ni ziyaret etti. Selvilitepe Mahallesi’ndeki eve gerçekleştirilen ziyarette Başkan Şirin’e muhtar Sait Kaya ve Cavit Akgün de eşlik etti. Turgutlu Belediyesi tarafından kendilerine temin edilen ve geçtiğimiz hafta kaybettiği eşinin bir kaç ay kullandığı akülü aracı bir başka ihtiyaç sahibinin kullanmasını uygun gördüklerini belirten Cavit Akgün, desteklerinden dolayı bir kez daha Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’e teşekkür etti. Muhtar Sait Kaya da vesile olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şirin’e teşekkür etti. Turgutlu halkının iyiliksever ve yardımsever olduğunun en önemli örneklerinden birini daha yaşattıkları için Cavit Akgün’e teşekkür eden Başkan Şirin ise, aracın ihtiyaç sahibi Hacer Aksakal’a ve ailesine hayırlar getirmesini dileyerek, “Elbette Nazife Ablamızı dualarımızla anıyoruz. Nur içinde yatsın. Eşi Cavit Bey’in de bu duyarlılığı bizler fazlasıyla memnun etti. Ne mutlu ki Turgutlumuz’daki bu birlik ve beraberlik vatandaşlarımızın yüzünü güldürüyor. Memnun edebildiysek ne mutlu bizlere. Değerli kardeşimiz Hacer’e de aracı iyi günlerde kullanmasını diliyorum” dedi.

Engelli aracının eskidiğini yeni aracınsa kendisi için çok anlamlı olduğunu ifade eden Hacer Aksakal da yardımlarından dolayı herkese teşekkür etti.
Kaynak: İHA