MHP, SP Ve BBP'den 110 Genç AK Parti'ye Katıldı

AK Parti Malatya il binasında düzenlenen törende MHP, SP ve BBP’den AK Parti’ye geçen 110 gence rozetleri takıldı.

MHP, SP Ve BBP'den 110 Genç AK Parti'ye Katıldı
Törene AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aydoğan ile 110 genç katıldı.

Törende konuşan Çalık, “Zifiri karanlıkta bir karıncayı bilerek ve bilmeyerek ezmeyecek bir gençlik burada. Merhameti yüreğinde taşıyacak, şuuru ile bilinci ile davası ile yarınlara taşıyacak bir gençlik burada. Beraberce yol arkadaşı olacak genç arkadaşlarıma, evlatlarıma, kurucu genel başkanım ve Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘size emanet edeceğiz bu ülkeyi’ dediği gençlerime, başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun ‘benim evlatlarımı’ dediği gençlerimize ben bir kez daha hoş geldiniz diyorum” dedi.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ise, “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece ne aramıza fitne girebilir ne de bir birlerine düşürecek bir bahane bulabilirler” diyerek AK Parti’ye katılan gençlere “hoş geldiniz” diye konuştu.

AK Parti’ye katılan gençler adına yapılan konuşmada ise, “Amacımız zaten Malatya’da güçlü olan AK Parti’nin gücüne güç katmaktır. Vatan, devlet, millet ve bayrak sevgimizin bundan sonra son durağı AK parti kadrolarında devam edeceğiz. AK Parti gençliğinin daha güçlü olması için elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstereceğiz” denildi.

Törende Çalık, Kahtalı ve Aydoğan partiye yeni katılan gençlere tek tek rozetlerini taktılar.

AK Parti’ye son bir ay içerisinde MHP Doğanşehir Belediye Meclis Üyesi Neşet Karakuş, MHP Pütürge eski ilçe Başkanı Ahmet Aslan, BBP Doğanyol Belediye Başkan Adayı ve BBP 7 Haziran seçimlerinde milletvekili adayı Derviş Erdoğan, MHP Doğanyol Belediye Başkan Adayı Muhsin Öz, DYP’den uzun yıllar ilçe başkanlığı yapan Ramazan Kış, MP’den Belediye meclis üyeliği yapan Özcan Öz, CHP’de uzun yıllar siyaset yapan ve Pütürge Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Hasan Taştan ve MHP BBP’de uzun yıllar görev yapan partililer AK Parti’ye geçiş yapmıştı.
Kaynak: İHA