Emin Çınar, Taşköprü Ve Çatalzeytin İlçesini Ziyaret Etti

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Taşköprü ve Çatalzeytin’de Açık Alan Mitingi düzenledi.

Emin Çınar, Taşköprü Ve Çatalzeytin İlçesini Ziyaret Etti
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi, Milliyetçi Hareket Partisi 26. Dönem Kastamonu Milletvekili adayı Emin Çınar, beraberindeki MHP Heyeti ile birlikte Taşköprü ve Çatalzeytin ilçelerinde MHP İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları tarafından düzenlenen açık alan mitinglerinde seçmenle bir araya geldi.

Partisinin Taşköprü ve Çatalzeytin ilçelerinde düzenlediği açık alan mitinglerinde 1 Kasım seçimlerinin önemini vurgulayan Emin Çınar, “Türkiye tarihindeki en hayati, en kritik ve en önemli seçimi yapacağız. Aklı başında olan vicdan sahibi herkes görüyor ve biliyor ki, ülke 13 yıllık AK Parti iktidarıyla birlikte, tarihindeki en ağır ve en karanlık dönemine mahkum edilmiştir. 1 Kasım seçimleri bu karanlığın devamına mı, yoksa sona ermesine mi karar verileceğini ortaya koyacaktır” dedi.

Devletin elini ilçelerden çektiğini ve ayakta kalan hiçbir kurum kalmadığını belirten Emin Çınar, şöyle devam etti:

“Ekonomi her tarafından imdat sinyalleri vermekte, devletin resmi rakamları ağır ve derin bir çöküş yaşandığını ortaya koymaktadır. Zaten ülkeyi yönetenler de yaptıklarıyla değil, milleti korkutarak, kendileri dışındaki herkesi kötüleyip düşman ilan ederek bir çıkış yolu bulmaya çabalıyorlar. Milletin zihnini bulandırmak ve buradan bir iktidar çıkarmak için, Bahçeli’nin söylediği gibi şeytana dahi günah öğretiyorlar. Tam bir akıl tutulmasıyla karşı karşıyayız.”

Yalan ve talana dayalı bir ekonominin ayakta kalmasının mümkün olmadığını söyleyen Emin Çınar, “Nitekim ağır bir çöküş yaşanmaktadır. Yatırım ve üretim yerlerde sürünmektedir. İhracat azalmış, işsizlik büyümüş, borç katlanmış, büyüme durmuştur. Küçük menfaatler kollamanın, özel hesaplar yapmanın zamanı değildir. 1 Kasım seçimleri bu ülkenin varlığı ve yokluğuna karar vereceğimiz bir seçim olacaktır"diye konuştu.

Kaynak: İHA