Emin Çınar Çatalzeytin'de Konuştu

1 Kasım’da gerçekleştirilecek seçimler önce Çatalzeytin’e gelen Kastamonu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili ve Milletvekili adayı Emin Çınar halka hitap etti.

Emin Çınar Çatalzeytin'de Konuştu
Saat 14.00’te ilçe meydanında vatandaşlara seslenen Çınar “Değerli Çatalzeytinliler bugün Çatalzeytin’in ilçe pazarının kurulduğu gün. Burası da Çatalzeytin’in konuşma meydanı şayet Çatalzeytin’e hizmeti olanlar olsaydı bugün burada iktidarın milletvekilleri konuşur ve bu milletten destek isterlerdi. Bugün biz adli hizmetlerimizi komşu ilçe İnebolu’dan almak zorundayız. Yeni aşk burada, yeni aşk inşallah 1 Kasım tarihinde Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarında olacak. Herkes bunu böyle bilsin. Biz Diyarbakırlısıyla, Bingöllüsüyle bu ay yıldızlı bayrağın altında beraberce yaşamak istiyoruz. bugün bu alanda bizlerle buluşma nezaketi gösteren başta hanımefendilere, değerli Çatalzeytinli köyünde ve kentinde yaşayan esnaf kardeşlerime, kamu görevlilerine, işin aşından çıkarılma korkusu olup da bu meydana gelemeyen tüm vatandaşlarımıza selam olsun. Eğer biz bir yetki alacaksak bu yetkinin adresi Çatalzeytin, Abana, Bozkurt, İnebolu, Cide, Doğanyurt, Hanönü, Taşköprü, Azdavay, Daday,Tosya ve Kastamonu tekrardan bu seçimlerin ilçemize, ilimize Türkiye’mize ve tüm Türk İslam Alemine hayırlar getirmesini niyaz ediyorum” dedi.

Emin Çınar’a MHP Çatalzeytin İlçe Başkanı Hüseyin Tolga İnce, Bozkurt Belediye Başkanı Bozkurt Ekeş, Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan eşlik ettiler.
Kaynak: İHA