Bakan Kılıç'a Seçim Gezilerinde Aile Desteği

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1 Kasım’da yapılacak olan genel seçimler öncesi memleketi Samsun’da seçim gezilerini sürdürdü. Gezilerde Bakan Kılıç’ı eşi Eda, çocukları 13 yaşındaki Ece ve 8 yaşındaki Ela Kılıç da yalnız bırakmadı.

Bakan Kılıç'a Seçim Gezilerinde Aile Desteği
Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, seçim gezileri kapsamında Canik ilçesindeki Eski Sanayi Sitesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Ziyarette Bakan Kılıç’ı eşi Eda Kılıç ile çocukları 13 yaşındaki Ece Kılıç ve 8 yaşındaki Ela Kılıç da yalnız bırakmadı.

KAMERAYLA ÇEKİM YAPTI

Esnafı eşi ve çocuklarıyla birlikte gezen Bakan Kılıç, daha sonra kendisini takip eden TRT muhabirinin kamerasını alarak çekim yaptı. TRT muhabiri ile röportaj yapan Bakan Kılıç, muhabire, “Nasıl bir his kameranın diğer tarafından olmak. Sizin bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyiz?” diye soru sordu.

Bakan Kılıç daha sonra esnaf ziyaretlerine devam ederken Deli Yürek, Ekmek Teknesi ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde rolleriyle büyük beğeni toplayan Ahmet Yenilmez ile karşılaştı. Yenilmez ile ayaküstü sohbet eden Bakan Kılıç, Yenilmez’den çalışmaları hakkında bilgi aldı.

ARAÇ İÇİNDE SİGARA İÇEN BAYANI UYARDI

Sanayi esnafı ziyaretinin belli bir kısmından sonra büyük kızı Ece Kılıç ile devam eden Bakan Kılıç, daha sonra sanayi yolunda araç içerisinde küçük kızının yanında sigara içerek araç kullanan bir bayanı sigara içtiği gerekçesiyle uyardı. Bakan Kılıç bayana, “Sigara içmek doğru mu çocukla? Direksiyon başında sigara içmek doğru değil” dedi.

Bayan da uyarı için Bakan Kılıç’a teşekkür ederek buradan uzaklaştı.
Kaynak: İHA