AK Partili Kuzu Açıklaması 'Kim Ne Derse Desin AK Parti TEK Başına İktidar Olacak'

AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Burhan Kuzu, “Televizyonlar, anketler ne söylerse söylesin benim kendi anketime göre AK Parti tek başına iktidar olacaktır. Sahadaki tablo bunu gösteriyor” dedi.

AK Partili Kuzu Açıklaması 'Kim Ne Derse Desin AK Parti TEK Başına İktidar Olacak'
AK Parti İstanbul 2. bölge milletvekili adayı Burhan Kuzu, Zeytinburnu Veliefendi’de vatandaşlarla bir araya geldi. Çay ocağında vatandaşlarla çay içip sohbet eden Kuzu, 1 Kasım seçimlerinden partisine vatandaşlardan destek istedi. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidar olacağını vurgulayan Kuzu, “Pazar günü millet kararını verecektir. 7 Haziran’da başka partilere oy verip de son 3-4 ayda memleketin halini görenler artık etrafta dönen dolapların farkına vardı. Tek başına iktidara en yakın parti olan AK Parti’ye millet oy vermeye karar vermiş durumdadır. Televizyonlar, anketler ne söylerse söylesin benim kendi anketime göre AK Parti tek başına iktidar olacaktır. Sahadaki tablo bunu gösteriyor. Bizler insanları kırmadan derdimizi anlatıyoruz. Onlarda bizi anlıyor” dedi.

“GENÇLER GOOGLE’DE EN ÇOK ‘KOALİSYON NE DEMEK’ DİYE ARAMA YAPMIŞ”

AK Partili Kuzu, halkın koalisyon istemediğini de sözlerine ekleyerek, “Bizim hükümet kurmak için 17 milletvekili eksiğimiz vardı. Bu seçimde 276’yı geçeceğiz. Ama diğer partilerimizin böyle bir imkânı yok. Hal böyle olunca da koalisyonları özellikle yaşayanlarımız, koalisyon istemiyor. Ama birileri sanki iyi bir şeymiş gibi koalisyonun nimetlerini anlatıyor. Sahada gördüğüm kadarıyla yeni nesil koalisyonu bilmiyor. 7 Haziran’dan sonra gençlerimiz Google’de en çok koalisyonun ne demek olduğunu araştırmışlar. Koalisyonu dönemlerini yaşamadıkları için bilmiyorlar. Bu çok normaldir” dedi.

1 Kasım seçimlerinde halkın oy kullanırken sorumlu davranacağını ifade eden Kuzu, “Bu bir AK Parti seçimi değil, memleketin kader seçimidir. Vatandaşlarımız, oy verirken AK Parti’ye veriyorum diye düşünmesin. Bu Türkiye’nin geleceğinin belirleme meselesidir. Bu seçimde de 7 Haziran tablosunun çıkmasını asla istemem. Çünkü Türkiye bakımından 7 Haziran tablosu vahim bir tablodur. Milletimiz şuurludur, ben sağduyusuna güveniyorum” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA