Emin Çınar, Kastamonu'da Ziyaretlerde Bulundu

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kastamonu’da esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Emin Çınar, Kastamonu'da Ziyaretlerde Bulundu
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi, Milliyetçi Hareket Partisi 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Adayı Emin Çınar, “Dürüst bir iktidar istiyorsak topyekun MHP’ye evet diyelim” dedi.

MHP’nin hiçbir zaman umut tacirliği yapmadığını ifade eden Emin Çınar, “Ne dediysek oyuz. Geçmişini gömlek gibi değiştiren ilkesizlere benzemedik. Sabah söylediğini akşam olmadan yalanlayan, karakterini alavere dalavere üzerine inşa eden ikiyüzlülerden olmadık” diye konuştu.

PKK ve IŞİD tehdidinin iktidarın suçu olduğunu vurgulayan Çınar, “Açılım ve Suriye politikaları yanlış gidince seçmen mi suçlu oluyor gidişattan. Bir kere de özür dileriz, İyi niyetle başladık, istediğimiz gibi gitmedi deyin. Kimseyi dinlemeyip, her türlü adımı atıp yanlış gidince başkalarını suçlu ilan ediyorlar. Hep algı yönetimi, hep zeytinyağı gibi üste çıkma çabası, hep başkaları suçlu, bunlar hep sütten çıkma ak kaşık. Tövbe estağfurullah, günahtan münezzeh kutsal bir partiyi ilk kez görüyorum. Terör şiddetini artırınca seçim hükumeti, açılışlara gidince AK Parti hükumeti oluveren çok yüzlü insanlar partisi. O kadar ki, Soma faciası ile ülkenin bir üniversitesi bilirkişi raporu hazırlıyor, iktidarın oradaki vebali yüzde 5. O kadar yani. Sanki taşeron işçiliği, güvenliksiz çalışma ortamı Merkel’in suçu. Biraz daha uğraşılsa işçiler suçlu ilan edilecek” diye konuştu.

AK Parti iktidarında işlerin iyi gitmesi durumunda partiden, kötü gitmesi durumunda da faturanın vatandaşa çıkacağını vurgulayan Çınar, “Böyle bir yönetimi lâyık görmeyelim kendimize. Geleceğimizi, huzurumuzu, vatanımızın birliğini, dirliğini düşünelim. Maceraya son verelim. Topyekun MHP’ye evet diyelim” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA