AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar Açıklaması

"Terazinin bir kefesine ülkenin geleceğini, şimdiye dek yapılan işleri, diğer kefesine eksik yönlerimizi koyalım. Eminim ki yaptığımız işler, projeler çok ağır basacaktır"

İZMİR - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Terazinin bir kefesine ülkenin geleceğini, şimdiye dek yapılan işleri, diğer kefesine eksik yönlerimizi koyalım. Eminim ki yaptığımız işler, projeler çok ağır basacaktır" dedi.

Hotar, seçim çalışmaları kapsamında Menemen Ticaret Odası'nda sivil toplum kuruluşu üyeleri ve muhtarlarla bir araya geldi.

1 Kasım'da seçmenin vereceği oyun ülkenin birliği, kardeşliği, ekonomik ve siyasi istikrarına katkı sağlayacağını belirten Hotar, vatandaşın Türkiye üzerinde oynanan oyunları kabul etmemesi gerektiğini vurguladı.

Seçmenlerin eleştiri, öneri ve destekleriyle Türkiye'nin daha da gelişeceğini ifade eden Hotar, şunları kaydetti:

"Karşımızda devlet ciddiyetinden uzak, önceki seçimde 'koalisyon istemiyoruz' deyip bu seçimde 'koalisyon olursa kabul ederim' diyen ve bir yandan da her şeye 'hayır' diyen bir parti var. Diğer tarafta da Atatürk, bayrak ve cumhuriyeti tek başına sahiplenen, bunların ardına saklanan bir parti var. 'Atatürkçüyseniz gerekenleri yapın' demek adına bize oy vermenizi istiyoruz. Terazinin bir kefesine ülkenin geleceğini, şimdiye dek yapılan işleri, diğer kefesine eksik yönlerimizi koyalım. Eminim ki yaptığımız işler, projeler çok ağır basacaktır. Söylediklerimiz vaat değil, taahhüttür. Kazanılan uluslararası prestij, kaldırılan vizeler, dünyanın önde gelen kongrelerinin ülkemizde yapılması boşa değil."

Hotar, daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.
Kaynak: AA