Yarın 2 Film Vizyona Girecek

Şahin Altuğ'un yönettiği "Git Başımdan" ve Bernard Rose'un yönetmenliğini yaptığı "Frankenstein" izleyici ile buluşacak

İSTANBUL - Şahin Altuğ'un yönettiği yerli romantik komedi filmi "Git Başımdan" ve Bernard Rose'un yönetmenliğini yaptığı gerilim filmi "Frankenstein" yarın izleyici ile buluşacak.

Şahin Altuğ'un senaryosunu da kendi kaleme aldığı "Git Başımdan" filminde Şahin Irmak, Bülent Emrah Parlak, Aslı Tandoğan, Seda Güven, Nevra Serezli, Özgür Ozan ve Erşan Utku Ölmez gibi isimler oynuyor.

Çekimleri İstanbul, Eskişehir ve Muğla'da gerçekleştirilen film, iç sesini susturamayan bir adamın hikayesini konu alıyor.

- "Frankenstein"

Bernard Rose'un yönettiği filmin oyuncu kadrosunda "Alacakaranlık Efsanesi" fenomeni Xavier Samuel ve "Matrix" filmlerinden tanınan ödüllü oyuncu Carrie Anne-Moss ile Dony Todd ve Maya Erskine yer alıyor.

Marry Shelly'nin 1818 yılında yazdığı günden beri tartışma konusu olan "Frankenstein" romanı, farklı bir hikaye ile sinema izleyicisinin karşısına çıkacak.

"Cehennem Melekleri" filmlerinin yapımcılarının beyazperdeye taşıdığı yeni hikayede, 3 boyutlu yazıcı ile oluşturulan ve sonra öldü diye çöpe atılan Frankenstein'ın varoluş ve yaşam süreci irdeleniyor.
Kaynak: AA