Türkiye Kamu-Sen'den Başkan Şirin'e Ziyaret

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç ve federasyona bağlı sendika temsilcilerini makamında ağırladı.

Türkiye Kamu-Sen'den Başkan Şirin'e Ziyaret
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Genç ile Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkan Yardımcısı Seydi Sarı, Kamu-Sen Manisa İl Temsilcisi Bekir Dağıstan, Türk Yerel Hizmet-Sen Manisa Şube Başkanı Mustafa Ali Algın, Türk Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcıları Fehmi Türemiş, Ali Dağlıoğlu, Aydın Akagündüz, Türk Sağlık-Sen Turgutlu İlçe Temsilcisi Savaş Taşdan’ı makamında ağırladı.

Uzun yıllar Manisa’da Kamu-Sen İl Temsilciliği yapan Mustafa Genç’in Ankara’da Manisa’yı temsil etme noktasında olmasının hem Manisa hem de Turgutlu açısından bir kazanç olduğunu ifade eden Başkan Şirin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Genç de nezaketlerinden dolayı Başkan Şirin’e teşekkür ederek, “Başta yerel yönetim, eğitim, sağlık olmak üzere pek çok hizmet koluna mensup memurlarımızın en iyi koşullarda çalışmaları noktasındaki hak mücadelemizi sürdürüyoruz. Bu anlamda sosyal denge gibi memurlarımızın en önemli haklarını pek çok ilçeye göre en yüksek vererek çalışanlarına verdiği önemi gösteren Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin nezdinde yönetim, personelin ekonomik ve sosyal haklarını iyileştirmeyi, motivasyonu arttırarak daha verimli çalışmalarını sağlayarak bu amaca hizmet eden kararlara imza atmıştır. Bu anlamda kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA