Taytan'da Vatandaş Hizmetten Memnun

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından evlerinin dış cepheleri boyanan, sokakları kilit parke taş ile kaplanan Salihli ilçesi Taytan Mahallesi Sakinleri ve mahalle muhtarı Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerine tam not verdi.

Taytan'da Vatandaş Hizmetten Memnun
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında gerçekleştirdiği hizmetler vatandaşların yüzünü güldürüyor. Bu kapsamda Salihli İlçesi Taytan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Bilmez ve bölge sakinleri, Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde yapılan hizmetlerden övgüyle bahsetti.

"ÇİZMEYLE YÜRÜYORDUK"

Büyükşehir Belediyesi’nin sokaklarını kilit parke taş ile kaplanmadan önce yolların çamur içerisinde olduğunu dile getiren Taytan Mahalle Sakini Ramazan Kaya, “Senelerdir mahallemizde bu yol yapılmıyordu. Çayda çamurda bu yollarda çizmeyle yürüyorduk. Bu anlamda yapılan çalışmalardan dolayı çok memnunuz” ifadelerinde bulundu.

"HİZMETLER GÖZLE GÖRÜLÜYOR"

Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnuniyetini dile getiren Taytan Mahalle Muhtarı Mustafa Kemal Bilmez ise, “Büyükşehir Belediyesi’nin meyvelerinden yemeye başladık. Hizmetleri gözler görülüyor. Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından memnunuz. Önümüzdeki süreçte de mahallemizde güzel hizmetlerin devam edeceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA