MHP'li Şinasi Kazancıoğlu, Köy Korucuları Dayanışma Derneği'ni Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, Köy Korucuları Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Özlük hakları konusunda sıkıntı yaşayan köy korucularının haklarını arama konusunda yardımcı olacaklarını belirterekKazancıoğlu "Sizlerle ilgili kanun teklifini ilk ben vereceğim” dedi.

MHP'li Şinasi Kazancıoğlu, Köy Korucuları Dayanışma Derneği'ni Ziyaret Etti
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, seçim çalışmalarına devam ediyor. Köy Korucuları Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden Şinasi Kazancıoğlu, Türkiye’nin terör belası ile mücadelesinde köy korucularının önemli bir rolü olduğunu belirtti.

Kazancıoğlu, “Burası çok güzel bir ocak, burayı çok önemsiyoruz. Bu arkadaşlar her ne kadar hizmetleri karşılığı çok az bir ücret alıyorlarsa da, ben şunu çok iyi biliyorum ki burada ki korucu arkadaşlar ücretlerini vermeseler de bu vatanı bekleyecek, bu vatanın bayrağı ve ezanı için çalışacaklar” dedi.

Malatya’da bin 300 civarında köy korucusu olduğunu kaydeden Kazancıoğlu, “Köy korucularımızın özlük hakkı yok, sağlık güvenceleri yok. Emekliliklerinde çok büyük bir problem var, emekli olamıyorlar. Ben kendilerine söz verdim. Hem görevdeki bin 300 arkadaşımız, hem de hali hazırda Türkiye’nin diğer ilerinde çalışan bütün korucular ve hizmetlerini tamamlamış emekliler de dahil, inşallah ilk kanun teklifini ben vereceğim” diye konuştu.

Dernek Başkanı Yaşar Kiraz ise Kazancıoğlu’nun ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Köy korucuları olarak sizden ricamız meclise seçildiğiniz vakit özlük hakları ile ilgili sorunlarımızı meclisin kürsüne taşımanızdır. Başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA