Burhaniye'de Başaran Engellileri Ziyaret Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili adayı Bülent Başaran kalabalık bir partili grubuyla Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Gürsel Vardar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Çok sıcak bir ortamda geçen ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, ülkemiz gündemi üzerinde değerlendirmelerde bulunuldu.

Burhaniye'de Başaran Engellileri Ziyaret Etti
Sıcak ve samimi tavırlarıyla Dernek üyelerinin gönlünü fetheden Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir Milletvekili adayı Bülent Başaran “ Biz dava adamıyız Ülkemizin ve Burhaniye’mizin menfaatleri için canla başla zaten çalışıyoruz. Ancak seçildiğimiz takdirde hem Burhaniye’miz için hem ülkemiz için daha çok çalışacağız.” dedi.

Misafirlerini kapıda karşılayan Türkiye Sakatlar Derneği Burhaniye Şubesi Başkanı Gürsel Vardar da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ” Bu tür ziyaretlerin toplumun kaynaşmasına birlik beraberliğine büyük katkısı olmaktadır. Siyasi farklılık gözetmeksizin Burhaniye’mizden bir milletvekili çıkması Burhaniye’miz için çok iyi olur. Bu anlamda Balıkesir Milletvekili Adayımız Sayın Bülent Başaran’ın başarılı olmasını yürekten diliyorum.” dedi.

Kaynak: İHA