Burhaniye'de AK Partililer Seçime Hazır

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ak Parti İlçe Teşkilatı 1 Kasım seçimlerine büyük bir coşku ile hazırlanıyor. Sandık görevlileri için eğitim toplantısı yapan AK Parti İlçe Yönetimi, Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde bir araya gelirken, adeta gövde gösterisi yaptı.

Burhaniye'de AK Partililer Seçime Hazır
Reha Yurdakul Kültür Merkezi’nde toplanan Ak Partililer, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İlçe Başkanı Onur Bedir, Kadın Kolları Başkanı Hadiye Erok,Gençlik Kolları Başkanı Fikret Biçer ile Seçim Koordinasyon Başkanı Hayri Zeybek’in de hazır bulunduğu toplantıda Orhan Erdoğan, salonu dolduran yaklaşık 500 kişiyi seçimler hakkında bilgilendirdi. .Toplantıya katılan partililere teşekkür eden AKP İlçe Başkanı Onur Bedir, sıkılmadık el gidilmedik ev kalmadığını söyledi.

7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olamadıklarını anlatan Onur Bedir,” 1 Kasım seçimleri ülkemiz ve partimiz için çok önemli. Teşkilatımızın kuruluşundan bu yana görev almış olan tüm arkadaşlarımızla birlikte tek yumruk olduk. Kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla köy köy ev ev dolaşıyoruz. Sıkmadık el, gidilmedik ev bırakmayacağız. Bu çalışmalar da, dava arkadaşlarımın gözlerinde ilk günkü heyecanı görüyorum. Büyük bir heyecanla 1 Kasım seçimlerine hazırlanıyoruz. Durmak yok yola devam” dedi.

Kaynak: İHA