AK Partili Sena Nur Çelik Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaların Alanya’da devam ediyor. AK Parti Antalya milletvekili ve adayı Çelik, Türkiye’nin tek parti iktidarları döneminde büyüdüğünü belirterek, koalisyonların Türkiye’ye fayda getirmediğini söyledi.

AK Partili Sena Nur Çelik Açıklaması
“MİLLETİMİZDEN 1 KASIM’DA DESTEK İSTİYORUZ”

Sena Nur Çelik, güne Cikcilli Mahallesi esnafını ziyaret ederek başladı.

Esnafın ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK Parti’nin genç milletvekili ve adayı Çelik, bir süre vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinledi. Cikcilli esnafından 1 Kasım seçimlerinde destek sözü alan Sena Nur Çelik, “Ülkemizi koalisyonlara mahkum etmeye çalışanlara karşı, ekonomik istikrarın devamı, yatırımların kesintiye uğramaması için, birlik, beraberlik ve huzur için milletimizden 1 Kasım’da destek istiyoruz” dedi.

BALIKÇI HALİNDE, BALIK TEMİZLEDİ

Çelik’in bir sonraki adresi ise, Balıkçı Hali oldu. Balıkçı halinde balıkçılarla sohbet eden ve 1 Kasım seçimlerinin önemine değinen AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, halde bulunan bir kuşu omzuna alırken, güzel anların yaşanmasına neden oldu. Bir başka dükkanda ise, hamsi temizleyen bir esnafla birlikte balık temizleyen Çelik, esnafın sorunlarını dinledi.

Büyük ekonomik başarıların tek parti iktidarları döneminde gerçekleştiğini belirten Sena Nur Çelik “Tek başına hükümet kuran Menderes, Demirel ve Özal dönemlerine bakın, ekonomin nasıl şaha kalktığını görürsünüz. Menderes döneminde ekonomimiz yüzde 6,6 büyümüş. Özal döneminde yüzde 5,5 büyüme yakalanmış. Ak Parti’nin ilk beş yılı yılda ortalama yüzde 7,2 ile bir adeta bir rekor. 2008’de Amerika’dan baş gösteren ve hala etkisini gösteren büyük ekonomik kriz ile daha sonra Avrupa’da baş gösteren ekonomik bunalımlara rağmen ülkemiz ortalama yüzde 5,5 ile dünya ortalamasının üzerinde bir büyüme yaşadı” dedi.

Çelik, “Halen binlerce işsizimiz var. Herkesin iş sahibi olması, mutlu bir yuva kurması en tabii hakkıdır. Esnafımızın, sanayicimizin kısacası bütün iş dünyasının büyüyen ve gelişen bir ekonomiye ihtiyacı var. Ekonomi kötüye gittiğinde, bırakın işsizlere iş bulmayı, iş sahipleri bile işini sürdüremiyor. İnşallah milletimiz ülkeyi istikrarsızlığa götürecek koalisyonlara teslim etmeyecek, AK Parti’ye tek başına iktidar gücü verecek” diye konuştu.

ALANYALILARA GÜL DAĞITTI

Seçim çalışmalarına bir alışveriş merkezinde devam eden Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik, mağaza çalışanlarına ve alışveriş yapan hemşerilerine kırmızı gül dağıtıp 1 Kasım seçimlerinde desteklerini istedi. Ülkemizde istikrarın bozulması ve insanlarımız arasında kutuplaşma ve gerilim oluşması için çabalayanlara karşı en büyük gücümüzün birbirimize saygı, hoşgörü ve tebessüm göstermek olduğunu söyleyen genç milletvekili Çelik, gül dağıttığı hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Alışveriş merkezinde gençlerle sohbet eden Antalya Milletvekili ve adayı Sena Nur Çelik “Ülkemizin en büyük sermayesi iyi eğitilmiş, yetişmiş gençlerimizdir. Gençlerimizin eğitimine yönelik yatırımlarımız daha da artacak. Alanya ülkemizde iki üniversitesi olan tek ilçemiz. Üniversitelerimizin yeni fakülte ve bölümler açması, ilçemizdeki yurt kapasitesinin artması için çalışmaya devam edeceğiz. 1 Kasım sonrası gençlerimiz ücretsiz internet bağlantısıyla bilgiye, dünyadaki gelişmelere çok daha kolay ulaşacak” dedi.

Kaynak: İHA