Ahmet Yaptırmış Açıklaması 'Taşeron İşçiye Sendikal Hak Gelecek'

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Ahmet Yaptırmış, seçim çalışmalarına Erzurum Merkez ilçelerde devam etti.

Ahmet Yaptırmış Açıklaması 'Taşeron İşçiye Sendikal Hak Gelecek'
Toprak Mahsulleri Bölge Müdürlüğü, Erzurum Sağlık İl Müdürlüğü, Erzurum Halk Sağlığı İl Müdürlüğü, Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü ve Et ve Balık Kurumunu’nu ziyaret eden Ahmet Yaptırmış, kurum yöneticileri ve çalışanlarıyla sohbet edip istek ve temennilerini dinledi.

Kurum ziyaretlerinde yaptığı konuşmada 1 Kasım seçimlerin de AK Parti’nin tekrar tek başına iktidara geleceğini belirten Yaptırmış, 1 Kasım seçimlerinin önemini anlatıp destek ve dualarını istedi. Kurumlarda çalışan bayan çalışanlarla sohbet eden Yaptırmış, başörtü sorunun kalmadığını belirtti.

Kurumlar da çalışan taşeron işçileri dinleyen Ahmet Yaptırmış, Taşeron işçilerin kadro beklentilerini 1 Kasım seçimleri sonrasında gerçekleşeceğini dile getirerek, söz konusu Taşeron işçiye kadro konusunun AK Parti Seçim Beyannamesi’nde de yer aldığını söyledi.



AK Parti’nin 1 Kasım vaatlerini anlatan Yaptırmış, çalışma hayatıyla ilgili birbirinden önemli müjdelerin bulunduğunu seçim beyannamesinde yer aldığını hatırlattı. Özellikle Kamunun ihtiyaç duyduğu işlerde çalışan taşeronları kamuda istihdam edileceğinin müjdesini Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, seçim vaatleri arasında yer aldığını belirten Yaptırmış, seçim beyannamesinde yer alan ve bir çok alanda vatandaşların sıkıntılarını gözeterek oluşturulan vaatlerde ekonomik ve çalışma hayatıyla ilgili vaatlerin beklentilere cevap vereceğini aktardı.
Kaynak: İHA