Karaaslan Açıklaması 'Milletimiz Kararını Verdi'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım seçimlerinde halkın önünde iki seçenek olduğunu belirterek, “Bu seçeneklerden biri, koalisyon görüşmeleri ile, beklentiler ile zaman geçirecek Türkiye, diğeri ise 13 yıldır olduğu gibi AK Parti’nin tek başına iktidar olduğu bir Türkiye” dedi.

Karaaslan Açıklaması 'Milletimiz Kararını Verdi'
AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, seçim çalışmasını Asarcık ilçesinde sürdürdü. Karaaslan ilk olarak ilçe başkanlığında teşkilat üyeleri ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Karaaslan burada yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Karaaslan, 1 Kasım’da halkın önünde iki seçenek olduğunu belirterek, “Bu seçeneklerden biri, koalisyon görüşmeleri ile, ekonomik belirsizlikler ile, beklentiler ile zaman geçirecek Türkiye, diğeri ise 13 yıldır AK Parti bu ülkeyi nasıl yönetti ise bundan sonra yarım kalan işlerin sürdürülmesi için AK Parti’nin tek başına iktidar olduğu bir Türkiye. Milletimiz bu ikisi arasında seçim yapacak. Bana göre milletimiz kararını verdi” diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu da vurgulayan Karaaslan, “Hepimizin çoluğunun çocuğunun, geleceğini belirleyecek seçim. Nasıl bir Türkiye’de yaşayacağımızı belirleyecek bir seçim’’ ifadelerini kullandı.

Karaaslan ardından ilçenin tek kadın muhtarının olduğu Alişar Mahallesi’ni ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesi tarafından beton yol yapım çalışmalarını inceledi. Alişar Mahallesi Muhtarı Sündüs Artış, yolun yapılmasına katkı sağlayan Çiğdem Karaaslan’a mahalle sakinleri adına teşekkür etti. Çiğdem Karaaslan mahalle sakinleri ile bir araya geldiği toplantıda, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını belirterek, AK Parti iktidarları döneminde kazanılan kazanımların artarak devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Çiğdem Karaaslan’a Asacık ziyaretinde AK Parti İlçe Başkanı Hami Karakaş ve AK Parti eski İl Başkanı Osman Çetinkaya eşlik etti.
Kaynak: İHA