Kadın Kursiyerlerden Asker Ve Polise Destek

Kırıkkale’de halk eğitim kursiyeri kadınlar, kursta işledikleri Türk bayraklı havluları yurdun dört bir yanında vatanı bekleyen görevli asker ve polislere gönderdi.

Kadın Kursiyerlerden Asker Ve Polise Destek
Kırıkkale’nin Karakeçili İlçe Halk Eğitim kursunda açılan dikiş nakış kursuna katılan 14 kadın anlamlı bir projeye imza attı. Kadınlar, göz nuru ile işledikleri Türk bayraklı havluları Diyarbakır, Hakkari, Muş, Şırnak, Tunceli ve Iğdır başta olmak üzere bir çok ilde görev yapan polis ve askerlere, ’Gönülden Yürekler’ başlığıyla yazılmış duygulu bir mektupla gönderdiler.

Kadınların yürüttüğü projeye destek veren İlçe Kaymakamı Murat Irgatoğlu, “Kadınlarımız işledikleri Türk Bayraklarını, doğu ve Güneydoğu Anadolu’da görev yapan asker ve polisimize göndererek fiziksel olmasa da yürekten orada olduklarını göstermişlerdir. Kendilerine gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Son zamanlarda artan terör olaylarından dolayı kursiyerlerin ortak düşüncesiyle böyle bir projeye imza attıklarını dile getiren Halk Eğitim Müdürü Haydar Durukan, “Bu ürünleri kursiyerlerimiz el emeği göz nuruyla dokudular. Nasip olursa bu ürünleri askerimize ve polisimize motivasyon olsun diye göndereceğiz. İnşallah bu tür projelerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Yadigar Yılmaz isimli kursiyer ise ülkeyi bölücü terör örgütlerine karşı koruyan asker ve polisin her zaman yanında olduklarını dile getirerek, duyguyla ve gözyaşlarıyla işledikleri Türk bayraklı havluları Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da görev yapan asker ve polislere gönderdiklerini söyledi.



İlk etapta üzerine Türk bayrağı ve gideceği karakolun adı işlenen 11 ürün içerisinde kursiyerlerin fotoğraflarının ve mektupların bulunduğu paketlere konularak gönderildi.
Kaynak: İHA