AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan Açıklaması

"1 Kasım seçimlerinde halkın önünde iki seçenek var. Bu seçeneklerden biri koalisyon görüşmeleri ile beklentiler ile zaman geçirecek Türkiye, diğeri ise 13 yıldır olduğu gibi AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu bir Türkiye''

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 1 Kasım seçimlerinde halkın önünde iki seçenek bulunduğunu belirterek, "Bu seçeneklerden biri, koalisyon görüşmeleri ile beklentiler ile zaman geçirecek Türkiye, diğeri ise 13 yıldır olduğu gibi AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu bir Türkiye'' dedi.

Asarcık İlçe Başkanlığında partililerle bir araya gelen Kararaslan, teşkilat üyelerine seçime az bir süre kaldığını hatırlatarak, çalışmalara hız vermelerini istedi.

Seçimlerin öneminine dikkati çeken Karaaslan, "1 Kasım seçimlerinde halkın önünde iki seçenek var. Bu seçeneklerden biri koalisyon görüşmeleri ile beklentiler ile zaman geçirecek Türkiye, diğeri ise 13 yıldır olduğu gibi AK Parti'nin tek başına iktidar olduğu bir Türkiye. Milletimiz bu ikisi arasında seçim yapacak. Bana göre milletimiz kararını verdi'' ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki 1 Kasım seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu sandıktan çıkan sonucun Türkiye'nin geleceğini etkileyeceğini kaydeden Çiğdem Kararaslan, ''Hepimizin çoluğunun çocuğunun, geleceğini belirleyecek seçim. Nasıl bir Türkiye'de yaşayacağımızı belirleyecek bir seçim''ifadelerini kullandı.

Karaaslan, daha sonra Asarcık ilçesinin tek kadın muhtarı olan Alişar Mahallesi muhtarı Sündüs Artış'ı ziyaret ederek, mahallede bir süredir devam eden beton yol yapım çalışmalarını inceledi.

Mahalle sakinleri ile sohbet eden Karaaslan, vatandaşların yaşam standardını yükseltmek için çalıştıklarını söyledi. Karaaslan, AK Parti iktidarları döneminde kazanılan kazanımların artarak devam etmesi için 1 Kasım seçimlerinde destek istedi.

Karaaslan'a ziyaretlerinde AK Parti Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş, eski AK Parti Samsun İl Başkanı Osman Çetinkaya ile partililer eşlik etti.
Kaynak: AA