Kahramanmaraş'ta Öğrencilere Kışlık Giyecek Yardımı

Türkiye Odalar Borsalar Birliği (TOBB) ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) İşbirliği ile Dulkadiroğlu, Onikişubat ve Pazarcık ilçelerinde toplam 860 öğrenciye kışlık bot ve kaban yardımında bulunuldu.

Kahramanmaraş'ta Öğrencilere Kışlık Giyecek Yardımı
Onikişubat İlçe Eğitim Müdürü Enver Gökşen, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çolakkadı ve beraberindeki heyet, KMTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Toprak ile Fürkan Bayazıt’tan öğrencilere dağıtılacak malzemeleri teslim aldı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Fuaye alanında gerçekleşen devir teslim töreninde konuşan Adnan Toprak, “Ülkemizin geleceklerine yarınlarına gerek okul yaptırarak gerek ise bu tip yardımlar ile hizmet ediyoruz. Yardımlarımız hız kesmeden artarak devam edecek. Geleceğin mühendisleri ve geleceğim mimarları bu okullardan çıkacak” dedi.

Fürkan Bayazıt ise konuşmasında, “İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin eğitim-öğretim hayatlarına katkıda bulunmak amacıyla her yıl oda olarak yaptığımız eğitim giyim yardımı programı ile ülkemizin geleceğinde söz sahibi olacak çocuklarımızın nitelikli bireyler olarak yetiştirilmelerine destek olmaya çalışmaktadır” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA