CHP Genel Merkezi'nin Bulunduğu Caddede Havaya Ateş Açılması

CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezi'nin bulunduğu caddede bir araçtan havaya ateş edilmesine ilişkin, "Şu anda emniyet mensupları inceleme yapıyor. Ne olduğunu tam bilmiyoruz. Önümüzdeki saatlerde araçlar ya da şahısların kim olduğu, genel merkezimizin kameralarından inceleme sonucu ortaya çıkacaktır" dedi.

Tekin, Çırağan Sarayı'nda CHP Kültür Sanat Platformu tarafından düzenlenen etkinlikte, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisine bir araçtan partilerinin genel merkezinin önünden geçerken 5 el ateş edildiği bilgisinin verildiğini aktardı.

Gürsel Tekin, "Şu anda emniyet mensupları inceleme yapıyor. Ne olduğunu tam bilmiyoruz. Önümüzdeki saatlerde araçlar ya da şahısların kim olduğu, genel merkezimizin kameralarından inceleme sonucu ortaya çıkacaktır. Kamera incelemelerinde görülecektir" diye konuştu.

Bu arada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, daha önce katılacağı duyurulan programa, gündeminin yoğunluğu nedeniyle katılmadı.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Sezgin Tanrıkulu ve Enis Berberoğlu ile milletvekilleri ve parti yetkililerinin katıldığı etkinlikte, aralarında Gülriz Sururi, Ayşe Kökçü, Bedri Baykam, Atilla Dorsay, Coşkun Aral ve Sunay Akın'ın da bulunduğu kültür, sanat ve medya dünyasından isimler yer aldı.

Kaynak: AA