Burhaniye Basınını Ziyaret Etti

Balıkesir’in Burhaniye ilçesindeki basın kuruluşları, Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili ve milletvekili adayı Mehmet Tüm’ü ağırladı. Burhaniye’de köylerde ve şehir merkezinde vatandaşları ziyaret eden Mehmet Tüm, ilçede yayın yapan Körfez Demokrat Gazetesi, Önder Gazetesi ve Ses Radyo’yu ziyaret etti.

Burhaniye Basınını Ziyaret Etti
Ses Radyo’da bir programa katılan Mehmet Tüm, 1 Kasım genel seçimlerine çok az bir süre kaldığını anlattı. Bu süreyi son dakikasına kadar vatandaşlarla beraber geçirmek istediklerini anlattı. CHP adayı Mehmet Tüm,” 5 gün sonra AKP gidecek, dertler bitecek”dedi.

Ses Radyo Sorumlu Müdürü Hüseyin Can’ın sorularını yanıtlayan Tüm, Burhaniyelinin desteklerini esirgememelerini istedi. Tüm’ün 2. Durağı Körfez Demokrat Gazetesi oldu. Gazetenin sorumlu yazı işleri Müdürü Murat Müsait ile görüşen Mehmet Tüm,”Genellikle Türkiye’de yerel basının sorunlarını en iyi bilen milletvekillerinden birisi de benim. Ayrıca, bu konuda ki çalışmalarım devam ediyor. Kısa bir süre sonra yerel basının ilerlemesi için önemli açıklamalarım olacak” dedi

Günün son ziyaretini ise Körfezde Önder gazetesine yapan Tüm, gazetenin yazı işleri müdürü Doğuş Günaltay ile Burhaniye ve yerel siyaset hakkında bilgi alışverişinde bulundu.
Kaynak: İHA