Burhaniye PTT'de Pastalı Yıl Dönümü Kutlaması

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, PTT’nin 175. yıl dönümü çeşitli etkinliklerde kutlanırken, konuklara pasta ve meşrubat ikram edildi. İlk olarak Cumhuriyet Meydanındaki Atatürk anıtına çelenk koyan müdür Süleyman Çelebi, hizmet kalitesin artırdıklarını anlattı.

Burhaniye PTT'de Pastalı Yıl Dönümü Kutlaması
Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi PTT’nin 175.kuruluş yıl dönümü Burhaniye’de de çeşitli etkinliklerle kutlandı. PTT’ye işi düşen vatandaşlara pasta ve meşrubat ikramı yapıldı. Kaymakam Hüseyin Öner’e de bir ziyaret gerçekleştiren Müdür Süleyman Çelebi, 300’ün üzerinde hizmet çeşidi sunduklarını söyledi.

. Kalite yönetimi İSO 9001 belgesi almak için çalışma başlattıklarını anlatan Müdür Süleyman Çelebi,” Müşterilerimize hizmet çeşitlerinin kolayca sunulabilmesi için tüm elektronik cihazlar, araçlar ve diğer hizmet malzemelerinde kalite artırımı yapılmaktadır. Hizmet kalitesini artırmak için sürekli eğitim çalışmaları yapmaktayız. Özel günlerde PTT kargo hizmetlerinde yüzde 10 indirim yapılmaktadır. Bayramlarda ve özel günlerde Kartpostal Posta Kartı mektup ve zarf bizden göndermesi sizden kampanyaları sürekli yapılmaktadır. Müşterilerimizin aile bütçelerine olumlu katkı sunabilmek için PTT’ye bekler ve PTT hizmetlerini çok yönlü tanımalarını ve PTT hizmetlerinden faydalanmalarını dileriz. Tüm Burhaniyeliler ve PTT müşterilerimize en içten saygılar sunar işlerinde başarılar dileriz. En iyi hizmeti verebilmek için çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA