MHP Adana'da Hızını Artırdı

Pozantı’da yaklaşık 300 kişi MHP saflarına geçtiler.

MHP Adana'da Hızını Artırdı
MHP Adana’da atağa geçti. Seçimlere günler kala hızını daha da artıran MHP Adana, İl Başkanı Yusuf Baş’ın koordinasyonunda bütün adaylar ve teşkilatlar ile saha çalışmasına ağırlık verdi. MHP, Pozantı’da da yeni iltihaklarla gücüne güç kattı.

CHP Pozantı Belediye Meclis Üyesi Yalçın Gürgen, AKP Pozantı İlçe Kadın Kollarında 6 yıldır yöneticilik yapan Halide Kar ve ailesi, Dağdibi köyünden Selahattin Gürgen, Kamışlı köyünden Mehmet Acar, Fındıklı köyünden Muhsin Yıldırım, Aşçıbekirli köyünden Tuncay Korkmaz, Eskikonacık’tan Niyazi Yalçın, Tekir’den Müslüm Şimşek gibi önemli isimlerle birlikte 300 kişi MHP saflarına katılım yaptılar.

Pozantı’da düzenlenen katılım töreninde Yalçın Gürgen’in rozetini Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Halide Kar’ın rozetini MHP İl Başkanı Yusuf Baş, Selahattin Gürgen’in rozetini ise Milletvekili Seyfettin Yılmaz ve diğer katılımcıların rozetlerini ise milletvekili adayları taktılar.

YUSUF BAŞ: “DEVLETİMİZİ AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, partisine katılım gösteren isimlere teşekkür etti. Ayrıştırılan, bölünme sürecine sokulan, mutlu bir azınlığın dışında halkı fakirleştirilen Türkiye’de bu sürece dur demenin milli bir görev olduğuna vurgu yapan Baş “Bu sorumluluğu hisseden, bu hassasiyeti gösteren herkese yürekten teşekkür ediyoruz. Türkiye’yi bu kaostan, bu ağır sorunlardan kurtaracak yegane siyasi irade Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Partimize yönelik yoğun ilgi bunun kanıtı niteliğinde. Allah izin verirse inşallah devletimizi ayağa kaldıracağız; milletimizin birliğini ve huzurunu tesis edeceğiz. Nasip olursa bu bizim boynumuzun borcudur” dedi.

Kaynak: İHA