Melih Gökçek: Suruç katliamını PKK yaptı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, paylaştığı belgeler ile Suruç’taki katliam emrinin PKK’dan geldiğini ortaya koydu.

Melih Gökçek: Suruç katliamını PKK yaptı
Melih Gökçek: Suruç katliamını PKK yaptı
Ankara'da 102 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısını PKK'nın yaptığını iddia eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, benzer iddiasını Suruç için de söyledi.

HASAR GÖRMEYEN KİMLİK
Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programında konuşan Gökçek, Suruç saldırısından 13 saat sonra, HDP'liler tarafından polise verilen kimliğin Suruç saldırısını PKK tarafından yapıldığının en büyük kanıtı olduğunu aktardı. Gökçek'in paylaştığı kimliğin patlamaya rağmen hasar görmemesi dikkat çekti.

KATLİAM EMRİ PKK'DAN
Gökçek, iddiasını bir diğer belgeyle de destekledi. “Katliam emri PKK'lı Lorin'den” başlıklı bir haber okuyan Gökçek, Gülistan D. isimli PKK'nın itiraflarını belge olarak sundu. Gökçek, “Bu olayı PKK'nın yaptığı yüzde yüz belli” dedi.

Melih Gökçek: Suruç katliamını PKK yaptıMelih Gökçek: Ankara katliamının arkasında PKK var Melih Gökçek: Suruç katliamını PKK yaptıMelih Gökçek açıkladı: Çakma IŞİD nedir?