Melih Gökçek: Ankara katliamının arkasında PKK var

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent'te 102 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör saldırısının arkasında PKK'nın olduğunu iddia etti. Gökçek'in iddiasına göre saldırının arkasında PKK'nın IŞİD adına kurmuş olduğu çakma IŞİD var.

Melih Gökçek: Ankara katliamının arkasında PKK var
Melih Gökçek: Ankara katliamının arkasında PKK var
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Gündem Özel programına konuk oldu. Ankara saldırısının perde arkasını anlatan Gökçek, açıkladığı belgelerle 102 kişinin ölümüyle sonuçlanan saldırının arkasında PKK'nın olduğunu ortaya koydu.

KOLEKTİF TERÖR EYLEMİNİN İSPATI
Gökçek, programın hemen başında hem HDP'li hem de MHP'li olan provokatör ile HDP binasını bombalayan kişinin DHKP-C, El Kaide ve IŞİD'le olan ilişkisini anlattı. Aynı kişinin daha sonra ise HDP mitinginde ortaya çıkması yine Gökçek'in açıkladığı belgeler arasında yer aldı. Gökçek'in paylaştığı belgelerin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara saldırısı için kullandığı 'kolektif bir terör eylemi' ifadesiyle benzerlik taşıması dikkat çekti.

ÇAKMA IŞİD
Gökçek, PKK'nın bu olayları bilinçli yaptığını ifade ederek 'PKK, HDP'ye yapılan her saldırının HPD'ye oy olarak döndüğünü biliyor.Bu işin arkasında çakma İŞİD var. ' dedi. IŞİD'in saldırıyı üstlenen bir açıklaması olmadığını hatırlatan Gökçek, HDP, CHP ve bu partileri destekleyen medyanın algı operasyonu yaparak saldırıyı IŞİD'e yıktığını anlattı. Türkiye'de IŞİD ile AK Parti'nin yanyana getirilmeye çalışdığını savunan Gökçek, 'Aslında olayların tamamını PKK düzenliyor. Bu işleri PKK'nın IŞİD adına kurmuş olduğu çakma IŞİD yapıyor' şeklinde konuştu. 

Melih Gökçek: Ankara katliamının arkasında PKK varMelih Gökçek açıkladı: Çakma IŞİD nedir? Melih Gökçek: Ankara katliamının arkasında PKK varMelih Gökçek: Suruç katliamını PKK yaptı