Facebook'ta Kandırdığı Genç Kıza Tecavüz Etti

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde bir şahıs, iddiaya göre, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta farklı bir resimle kandırdığı genç kızı ilçeye çağırarak tecavüz etti. Şahsın 1 hafta zorla evde tuttuğu 19 yaşındaki genç kız, jandarma ekiplerinin operasyonu sonucu kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Dörtdivan’ın Yağbaşlar köyünde bulunan bir tavuk kümesinde bakıcı olarak çalışan K.D. (38), iddiaya göre, Facebook’ta açtığı sahte hesapla Ankara’da yaşayan H.Ç. (19) isimli kızla konuşmaya başladı.

Farklı bir resimle H.Ç. isimli kızla konuşan K.D., kızı Dörtdivan’a gelmeye ikna etti. 19 yaşındaki kız, ilçeye geldiğinde karşısında resimden farklı bir kişiyle karşılaşınca kaçmak istedi. K.D., genç kızı zorla arabaya bindirerek ormanlık alana götürdü. Kıza tecavüz eden K.D., ardından H.Ç.’yi zorla evinde tutmaya başladı.

H.Ç.’nin ailesinin emniyet güçlerine kızların kayıp olduğunu bildirmesi sonrasında arama çalışmaları başladı ve genç kızın Dörtdivan’da olduğu tespit edildi. 1 hafta süren takibin ardından K.D.’nin şüpheli tavırları sonrasında evine baskın düzenlenerek yakalandı. H.Ç isimli genç kız ise ailesine teslim edildi. K.D. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA