AK Parti Karatay'dan Mahalle Taraması

AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 1 Kasım Genel Seçimleri’nin yaklaşması sebebiyle mahalle taramasına başladı.

AK Parti Karatay'dan Mahalle Taraması
AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı üyeleri ve AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayları, kadın ve gençlik kolları üyeleriyle birlikte 1 Kasım Genel Seçimleri’nin yaklaşması sebebiyle merkez Karatay ilçesinde yer alan 90 bin haneyi ziyaret etmek için bir araya geldi. Nakipoğlu Mahallesi’nde bir araya gelen partililer, yaklaşık 1 Kasım seçimleri öncesi mahalle taramasına çıkarak vatandaşlardan destek istedi.

1 Kasım seçimlerinin önemine değinen AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, seçimlere istiklal ve istikbal olarak baktıklarını söyledi.



AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, “Burada inşallah bu yağmur bereketinin 1 Kasım’da da oy bereketine dönüştüreceğine inanıyorum. İnşallah gelecek günlerin çok daha güzel olacağını ve sayın başbakanımızı buradan yüzünde tebessümü eksik etmeden göndereceğimize yürekten inanıyorum” dedi.

Çalışmalara katılan partililere teşekkür eden AK Parti Konya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta da, “Yüreği sönmez, yüreği yorulmaz, vücudu da yorulmaz, inşallah bizler yorulmayan, davası sahibi dert sahibi insanlar olarak bugün de çalışacağız inşallah hiçbir an tereddüt bile etmeden, ‘yağmur var. Acaba gitsem mi gitmesem mi?’ diye düşünmeden buraya gelen dava arkadaşlarıma, dava mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum. Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Partililer ve milletvekilleri daha sonra iş yerleri ve evleri gezerek, vatandaşlardan kendilerine 1 Kasım Genel Seçimleri’nde destek vermelerini istedi.
Kaynak: İHA