AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması

"ANAP'tan, DYP'den, Adalet Partisinden, Refah Partisinden, MSP'den, Milli Nizam'dan, Fazilet'ten, MHP'den, CHP'den, Saadet'ten gelenler var. Şu anda AK Parti'nin şemsiyesinin altında hepsi var. Hepimiz beraber, bir hareket ediyoruz çünkü herkes merkezin gücüne inanıyor"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "ANAP'tan, DYP'den, Adalet Partisinden, Refah Partisinden, MSP'den, Milli Nizam'dan, Fazilet'ten, MHP'den, CHP'den, Saadet'ten gelenler var. Şu anda AK Parti'nin şemsiyesinin altında hepsi var. Hepimiz beraber, bir hareket ediyoruz çünkü herkes merkezin gücüne inanıyor" dedi.

Bozdağ, Sarıkaya ilçesinde partisinin seçim irtibat bürosununda yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da yapılacak seçimlere değindi.

Ankara'nın siyasi havası iyi olduğu zaman herkesin iyi olacağını ifade eden Bozdağ, "Şimdi herkes, 'Merkezi yok edersek, uçlar güçlenir' diyor. Uçlar güçlendiği zaman da işte tahterevalli gibi buraya bastığında öbür taraf havaya kalkar ve oradakilerin hepsi iner. Bu sefer oralarda herkes kaybeder. Türkiye'nin siyasetinde merkezin güçlü olması, demokrasimizin selameti, insanlarımızın huzuru ve Türkiye'nin istikrarı için son derece önemlidir" diye konuştu.

Bozdağ, AK Parti'nin bu merkezi temsil ettiğini, merkezin partisi ve herkesin partisi olduğunu belirterek, "ANAP'tan, DYP'den, Adalet Partisinden, Refah Partisinden, MSP'den, Milli Nizam'dan, Fazilet'ten, MHP'den, CHP'den, Saadet'ten gelenler var. Şu anda AK Parti'nin şemsiyesinin altında hepsi var. Hepimiz beraber, bir hareket ediyoruz çünkü herkes merkezin gücüne inanıyor. Bu gücü taşırsak Türkiye daha iyi olacak" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, daha sonra seçim bürosunda vatandaşlar ile bir süre sohbet etti.
Kaynak: AA