Ümit Yılmaz'ın Eşi İle Düeti SES Getirecek

Ünlü bağlama virtüözü, besteci ve müzik yönetmeni Ümit Yılmaz, 2016 yılında müzik piyasasına sunacağı kendisine ait sözlü besteleri ile yepyeni albümü için stüdyo çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Ümit Yılmaz'ın Eşi İle Düeti SES Getirecek
Ünlü bağlama virtüözü, besteci ve müzik yönetmeni Ümit Yılmaz, 2016 yılında müzik piyasasına sunacağı kendisine ait sözlü besteleri ile yepyeni albümü için stüdyo çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bugüne kadar birçok albüme proje yönetmenliği ve bağlama sanatçısı olarak destek veren Yılmaz, Ahmet Kaya ile 8 yıl çalıştı, piyanist Tuluyhan Uğurlu, Sabahat Akkiraz, Mahzunî Şerif, Levent Yüksel gibi saygın sanatçılar ile de başarılı projelere imza attı.

Yeni albümünde kendisi gibi akademisyen olan eşi Seda Düzyol ile düet yapacağı şarkısının çok ses getireceğini söyleyen Ümit Yılmaz, aynı zamanda YBSM de (Yavuz Bingöl Sanat Merkezi) Sanat Danışmanlığı ve eğitmenliğine devam ederken diğer taraftan 360 TV’de ’Saygıyla’ isimli programın yapımcılığı ve sunuculuğunu da başarıyla sürdürüyor.
Kaynak: İHA