Emin Çınar Taşköprü İlçesini Ziyaret Etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Katip Üyesi ve Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, beraberinde MHP heyeti ile birlikte Alatarla köyünü ve Taşköprü ilçesinde seçmenle bir araya geldi.

Emin Çınar Taşköprü İlçesini Ziyaret Etti
Alatarla köyünde esnafı ve sarımsak pazarını ziyaret ederek esnafın ve çiftçinin sorunlarını dinleyen MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Alatarla köyünde ve Taşköprü ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu. Taşköprü’de sarımsak işletme tesislerini ve esnaf odalarını ziyaret eden Çınar, daha sonra esnaf ziyaretlerine hızla devam etti.

Ziyaretleri sırasında Türkiye’nin son 13 yılda mağdurlar ülkesine dönüştüğünü belirten Emin Çınar, “AK Parti iktidarı döneminde karşılıksız çek ve protesto senetlerde, icra ve İflas davalarında, suçlarda, cezaevlerindeki tutuklu ve hükümlü sayılarında korkunç patlamalar yaşanmıştır” dedi.

Ekonomiye ilişkin sözlerin hiçbirinin tutulmadığını söyleyen Çınar, şöyle devam etti: “Türk milleti topyekûn mağdur olmuş, ama AK Parti hükümeti mahcup olmamıştır. Türk milleti kan ağlamakta, AKP haram saltanatı sürmektedir. MHP ekonomiye ilişkin 7 temel alanda yapısal mahiyeti reformlar planlamaktadır. Bunların ayrıntıları seçim beyannamemizde de mevcuttur. MHP iktidarında her aileden en az bir kişiye iş imkanı sağlanacak, iş verilinceye kadar 700 TL destek evin hanımına verilecektir. Her yıl ortalama 700 bin gencimize iş imkanı sağlanacaktır. Muhtaç ailelere Hilâlkart vererek bütün yardımları incinmeden bu kartla alması sağlanacaktır. Evi olmayan muhtaç ailelere 250 TL kira yardımı yapacak, Emeklilere yıllık 2800 TL destek ödemesi yapılacak, 65 yaş aylığı ise 300 liraya yükseltilecektir. Mazot çiftçiye, üreticiye 1 lira 75 kuruştan verilecek, Asgari ücret net 1400 liraya çıkarılacaktır. Her öğrenciye öğrenim süresince başarılı olmak kaydıyla 10 bin liraya kadar yükseköğrenim kuponu verilecek, evlenecek gençlerimize 10 bin lira tutarında, faizsiz kredi alabilme imkanı getirilecektir. MHP iktidara hazırdır. Eleştirileri isabetle yerini bulmuş, Her sözünde de haklı çıkmıştır. Gelecek MHP’dir, MHP ise gelecek demektir”
Kaynak: İHA