Emet Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı

Kütahya’nın Emet Belediyesi tarafından ilköğretim okullarına kırtasiye yardımında bulunuldu.

Emet Belediyesi'nden Kırtasiye Yardımı
Emet ilçesinde 1. sınıf öğrencilerine okul çantası,boyama kitapları, kırtasiye gereçlerinden oluşan paketler hediye edildi.

3 Eylül İlköğretim okulu ve Cevizdere İlköğretim Okulu’nda öğrencilerle bir araya gelen Belediye Başkanı Mustafa Koca, onlarla sohbet edip, okul çantası ve boyama kalemlerinden oluşan hediyelerle çocukları sevindirdi.

Çocuklardan derslerine çalışma sözü alan Başkan Koca, "Okullar şehri ilçemizde sosyal belediyecilik anlayışı ile eğitim yardımları yapmaya devam ediyoruz. Emet belediyesi olarak ilçemizde eğitim kurumlarımızın çevre düzenlemesi ve okul bahçelerindeki çalışmaları için tüm ekiplerimizle yardımcı oluyoruz.Bunun yanında bazı zamanlar çocuklarımıza temizlik anlayışı kazandırma adına diş macunu ve fırça gibi hediyeler dağıtıyoruz. Geçtiğimiz 23 Nisan’da merkez ve köylerimizde ilköğretim düzeyinde eğitim gören tüm öğrencilerimize tişört hediye etmiştik. Bu yılda okullarımızda minik öğrencilerimize okul çantası ve kırtasiye gereçleri hediye ettik. Çocuklarımızın memnuniyeti ve sevinçleri bizleri de memnun ediyor. Belediye olarak her zaman eğitimin ve çocuklarımızın yanında olmaya devam edecek, kanunun bize verdiği yetkiler dahilinde desteklerimizi sürdüreceğiz" dedi.

3 Eylül ilköğretim okulu müdürü Mehmet Tavacı, öğrencilere verilen kırtasiye desteği için Başkan Mustafa Koca’ya teşekkür etti. (EFE)
Kaynak: İHA