Başkan Toçoğlu Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, her yıl geleneksel olarak düzenlenen aşure ikramı etkinliği kapsamında vatandaşlar ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu Vatandaşlara Aşure İkramında Bulundu
Orhan Camii’nde gerçekleştirilen programda Başkan Toçoğlu’na Sakarya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Hasan Alişan da eşlik etti. Vatandaşların Muharrem ayını tebrik eden Başkan Toçoğlu, birlik ve beraberlik vurgusunda bulundu. Muharrem Ayı vesile ile Orhan Cami önünde gerçekleştirilen programda vatandaşlara aşure ikramında bulunan Başkan Toçoğlu, “Muharrem Ayı, tüm Müslümanların birlik ve beraberliğini daha da arttırma ayıdır, kardeşlik mevsimidir. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” dedi.

Toçoğlu, “Tüm vatandaşlarımızın Mübarek Muharrem Ayı’nı tebrik ediyorum. Muharrem Ayı, tüm Müslümanların birlik ve beraberliğini daha da arttırma ayıdır, kardeşlik mevsimidir. Mübarek Muharrem Ayı vesilesiyle dünyanın dört bir yanında akan kan ve gözyaşının sona ermesi için dua ediyoruz. Rabbim tüm Müslüman kardeşlerimizin birliğini daim etsin. Kan ve gözyaşının devam ettiği Müslüman coğrafyalar huzur ve selamete kavuşsun. Duamız kardeşliğin egemen olması, akan Müslüman kanının bir an önce dinmesidir. Allah ülkemize güç versin. Bu mübarek aylarda dualarımız kabul olsun” diye konuştu.

Kaynak: İHA