AK Parti Trabzon Milletvekilleri Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekillerinden Süleyman Soylu ve Adnan Günnar seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, seçim çalışmasını Düzköy ilçesinde sürdürdü. Soylu burada yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki 4 yılda yapacağımız yatırım ve hizmetlerle Trabzon’u şaha kaldıracağız" dedi.

Soylu, seçim çalışmaları kapsamında Düzköy ilçesini ziyaret ederek, esnaf ve iş yerlerini, tek tek gezerek vatandaşın istek ve taleplerini aldı, vatandaştan 1 Kasım seçimleri için destek istedi.

Soylu, ilçeyi gezerken Düzköy Halk Eğitim Merkezini de ziyaret etti.

Daha sonra ise Çayırbağı mahallesine geçen Soylu cuma namazını burada kıldıktan sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Burada yaptığı konuşmada, 1 Kasım sadece bir iktidarın belirleneceği tarih olmadığını belirten Soylu, "1 Kasım aynı zamanda ülkemizin selametinin belirleneceği bir tarihtir. 1 Kasım aynı zamanda sadece bir iktidar meselesi değildir, memleket meselesidir" ifadelerini kullandı.

Son 4 ayda eski Türkiye fotoğrafını yaşatmaya çalışanlara karşı dimdik ayakta durduklarını ifade eden Soylu, "Doları, Euro’yu, faizi yükselterek Türkiye’yi ekonomik krizin içine sokmaya çalışanlara karşı tecrübemizle, birikimimizle geçici hükumet olmasına rağmen buna müsaade etmedik" diye konuştu.

7 Haziran seçimlerinde Trabzon’a müteşekkir ve minnettar olduklarını kaydeden Soylu, "Trabzon Büyükşehirler içerisinde oyununun en iyi muhafaza eden 1. şehir unvanını aldı. Bize sahip çıkarak size Türkiye’ de 1. ünvanı verdik, biz sizden hizmet bekliyoruz dediniz. Destek sizden elbette amenna hizmet bizden" ifadelerini kullandı.

Soylu, "Nasıl Trabzon AK Parti iktidarında yatırım ve hizmet yaptıysak, önümüzdeki 4 yılda da yapacağımız yatırım ve hizmetlerle Trabzon’u şaha kaldıracağız. Böylece Trabzon Karadeniz’in cazibe merkezi haline gelecek. Trabzon’a verdiğimiz sözlerin her birine Sayın Başbakanımız Sayın Cumhurbaşkanımız herkes arkasında durarak inşallah 1 Kasımdan sonra tek tek Trabzon ile paylaşacağız, Trabzon ile bir araya getireceğiz. Hayatımın en şerefli görevlerinden birisi Trabzon milletvekilliğidir. Milletvekilliği bambaşka bir görevdir. Millet bizi vekil tayin ediyor. Bunun sorumluluğu bu dünyada da onun sorumluluğu öteki dünyada da bizim vebalimizdir. Sizin yüzünüzü yere baktırmayacağız. Bireysel talepler dahil ne varsa önümüzdeki 4 yıl içerisinde hep emrinizde ve hizmetinizde olacağız" diye konuştu.

"GELİN HEDEFLERİ BİRLİKTE HAYATA GEÇİRELİM"

AK Parti Trabzon Milletvekili ve adayı Adnan Günnar ise, çalışmalarına Akçaabat ilçesi ile devam etti. İlçede çeşitli temas ve incelemelerde bulunan Günnar, ilçenin Salacık ve Karpınar Mahallerine misafir oldu.

İlçede sabah saatlerinde başladığı programlarını gece geç saatlerde bitiren Günnar, 1 Kasım seçimlerinde ülkenin tek başına iktidara ihtiyacı olduğunu belirterek, “Arabayı yol bilen, tecrübeli kaptana teslim etmek gerekir” dedi.

Günnar, ilçenin İçel Mahallesi ve İnönü Caddesinde esnaf ve vatandaşlarla bire bir görüştü. Akşam saatlerinde ise Salacık ve Karpınar Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Seçim beyannamesinin detayları hakkında bilgiler veren Günnar, şöyle konuştu:

"Bu beyannamede Türkiye için kurduğumuz hayaller var. Hazırladığımız hedefler ve projeler var. Gelin bu hedefleri birlikte hayata geçirelim. Bu beyannamede hayal tacirliği ve afaki projeler yok. Çünkü AK Parti siyasetinde millete yalan söylemek yoktur. 13 yıl boyunca milletimize verdiğimiz her sözü tuttuk. Bu beyannamede de sadece ve sadece yapabileceklerimize yer veriyoruz. Milletimize tutacağımız sözü veriyoruz. AK Parti beyannamesi insan onurunu esas alan, reformcu bir beyannamedir. Bu beyanname diğer partilerin beyannameleriyle değil; G20 ülkeleriyle kıyaslandığında gelecek için reform vadeden tek beyannamedir. Bu beyanname yerli, yenilikçi, büyümeyi esas alan bir beyannamedir. Bu beyanname Türkiye’yi yüksek gelir grubuna taşıyacak bir beyannamedir. Bu beyanname güven ve istikrar zeminiyle kazanımlarımızı koruyan bir beyannamedir. Hesabı kitabı son derece iyi yapılmış bir beyannamedir. Halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre hazırlanmış bir beyannamedir."

Günnar, sözlerine şöyle devam etti:

“Trabzon’umuza yeni havalimanı yapılıyor. Hızlı tren gelecek. Güney Çevre yolu ve Zigana tüneli yapılacak. Akyazı Spor Kompleksinin hemen yanına şehir hastanesi yapılıyor. Yatırım adası ile Trabzon’a yeni iş alanları kazandırılacak. Karakaya Barajı Trabzon’un su ihtiyacını büyük ölçüde karşılayacak. Bunları yapabilir miyiz? Geçmişte yaptık yine yaparız. Bunları yapacak tek parti de AK Parti’dir.”
Kaynak: İHA