Yazar Hale Cürgül Bilgi Evi Öğrencilerine Konuk Oldu

Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri “Gençlerle Baş Başa Sohbetleri”nde yeni dönemin ilk konuğu Hale Canat Cürgül oldu.

Yazar Hale Cürgül Bilgi Evi Öğrencilerine Konuk Oldu
Değerler eğitimi çerçevesinde çocukların ve gençlerin geleceğine sosyal, eğitsel ve kültürel faaliyetlerle katkıda bulunmak amacıyla, milli ve manevi yönden kendilerini geliştirebilecekleri fırsatların kapsını aralamaya çalışan Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri, "Gençlerle Baş Başa Sohbetleri"nde yeni dönemin ilk konuğu olarak yazar Hale Canat Cürgül’ü ağırladı.

Çocuklarla bir arada olmanın heyecanını yaşadığını dile getiren yazar Cürgül, sahne enerjisinin çocuklardan kaynaklandığını belirterek, eserlerinin çocuklar sayesinde ortaya çıktığını ifade etti.

Kitaplarında yer alan kahramanların özelliklerinden bahseden yazar Cürgül, bu hikayelerin nasıl devam etmesi gerektiği hususunda öğrencilerin de fikirlerini almayı ihmal etmedi. Yazarlık serüvenine ve bugünlere nasıl geldiğine değinen Cürgül, yazar olmak isteyenlere tavsiyelerde bulunduktan sonra üyelere, kitaplarını imzaladı.

Gerçekleştirilen etkinlikten dolayı özellikle de kitaplarla dost olmuş minik yüreklerin heyecanına ortak olduğu için çok mutlu olduğunu belirten yazar Cürgül, Zeytinburnu Belediyesi Bilgi Evleri’ne, sahip olduğu sorumluluk duygusundan dolayı teşekkür etti.
Kaynak: İHA