Küçükkendirci, Faruk Sükan Hastanesi Ek Binasını İnceledi

KONYA - Konya İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci, Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Nakipoğlu ek binasında incelemelerde bulundu.

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz ve Sağlık Bakanlığı Konya Bölge Saha Koordinatörü Fatih Demirbaş ile ek binayı ziyaret eden Küçükkendirci, Başhekim Abdüsselam Ulu ve hastane yöneticilerinden bilgi aldı.

Hastanede tedavi gören hastaları ve sağlık çalışanlarını da ziyaret eden Küçükkendirci, ek binanın 110 yatak ve 12 poliklinikle Karatay’da hizmet vermeye başladığını söyledi.

Artık bu bölgede yaşayan insanların ikinci basamak sağlık hizmetine ihtiyaç duymaları halinde başvuracakları nitelikli bir hastane olduğuna işaret eden Küçükkendirci, "Bina daha önce özel hastane olarak hizmet verdiği için, bölgede yaşayan vatandaşlarımızın binanın yine hastane olarak açılması konusunda beklentisi ve bizlere müracaatları vardı. Karatay Belediyesinin katkıları ve Genel Sekreterliğimizin ve hastane yöneticilerimizin çalışmalarıyla hizmete açılan ek binada emeği olan herkese teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Kaynak: AA