Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Başkanı Kumartaşlı Açıklaması

"Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanları Toplantısı Afyonkarahisar'da yapılacak"

AFYONKARAHİSAR - Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanları Toplantısı'nın Afyonkarahisar'da yapılacağını söyledi.

Kumartaşlı, dernek binasında düzenlediği toplantıda, Derneğin Genel Başkanı Taner Uran ve 41 şube başkanı ile 17 ilçe temsilcisinin bu toplantıya katılacağını aktardı.

23-25 Ekim tarihlerinde Afyonkarahisar'da gerçekleştirilecek etkinliklerin, 23 Ekim'de Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda Afyonkarahisar Belediyesi ortaklığıyla gerçekleştirilecek Şehitler Gecesi ile başlayacağını belirten Kumartaşlı, programın tarihi mekanların gezilmesi ile devam edeceğini dile getirdi.

Türkiye'nin şampiyon hafızlarının Kur'an-ı Kerim okuyacağı Şehitler Gecesi'nin saat 19.00’da başlayacağını ifade eden Kumartaşlı, "Etkinliklerimiz boyunca temsilci ve başkanlarımız bazı kurum yetkilileri tarafından bilgilendirilecek. 24 Ekim'de gala gecesi gerçekleştirilecek. Bu gecede Genel Başkanımız Taner Uran bir konuşma yapacak, derneğimize katkı veren kurum ve kuruluşlara plaket takdim edilecek" dedi.
Kaynak: AA