Başkan Toçoğlu Akyazılar'la Bir Araya Geldi

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Akyazı Merkez Yeni mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Başkan Toçoğlu Akyazılar'la Bir Araya Geldi
Gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hasan Alişan, AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Merkez Yeni mahalle Muhtarı Cavit Avcı ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Merkez Yeni mahalle Muhtarı Cahit Avcı, “Gerçekleştirdiğimiz toplantıda mahallemizde bulunan sıkıntıları başkanlarımız ile paylaştık. İnşallah kendileri ile uzunca bir yol kat edeceğiz” diye konuştu.

Programın devamında konuşan Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, “Büyükşehir Belediyemizin hizmetleri ile Akyazı layık olduğu hizmetlere kavuşuyor. Akyazı’da birçok projemizin temelini atıyoruz. Geçtiğimiz gün de Akyazı kazandıracağımız Karacasu Park Projesi’nin ihalesi yapıldı. Karacasu Deresi’nde hemen ıslah çalışmalarımıza başladık. İnşallah Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli çalışarak ilçemize yeni projeler kazandıracağız. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde milletimizin desteğini alarak tek başına iktidar olarak yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Akcan’ın ardından söz alan Başkan Toçoğlu, “Göreve geldiğimizden günden beri Büyükşehir Belediyesi olarak Akyazı’ya değer katacak ve standartlarını yükseltecek hizmetleri hayata geçiriyoruz. İlçemizdeki mahalle muhtarlarımızla her zaman diyalog halindeyiz. Muhtarlarımız talepleri doğrultusunda mahallerimizin sorunlarını kısa süre içerisinde çözmenin gayretindeyiz. Geçtiğimiz günlerde Akyazı Spor Tesisi Projesi’nin temelini attık. İlçelerimizde altyapı yatırımlarımız yanı spor ve sosyal alanlarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Başkan Toçoğlu konuşmasını devamında şöyle konuştu:

“Akyazı’ya değer katacak bir projeyi daha hayata geçiyoruz. Yerel seçimler öncesinde Akyazılı hemşerilerimize sözünü verdiğimiz Karacasu Park Projesi’nin ihalesini gerçekleştirdik. İhalemizin sonuçlandırılması ardından hemen çalışmalarımıza başlayacağız. Proje ile kültür merkezi, otopark, dinlenme ve spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yolları ile diğer alanlarının yanı sıra çok yönlü sosyal bölgeler inşa edeceğiz. Yeni yaşam alanı Akyazı’ya çok yakışacak. İlçemize hayırlı olsun.7 Haziran’da ülke genelinde yüzde 41 oy almamıza rağmen tek başına hükümeti kuramadık."

"7 Haziran’dan sonrasında yaşanılan sıkıntıları hep beraber görüyoruz. 13 yıllık AK Parti ile güçlü bir iktidar vardı. 1 Kasım seçimleri bir parti meselesi değil, artık bir ülke meselesi haline geldi. Akyazılı hemşerilerimiz bize her zaman destek verdi. 1 Kasım seçimlerinde de inşallah desteklerini sürdürecek. İnşallah milletimizle beraber yarım kalan medeniyet ve gelişmişlik yarışımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. İstikrarın sürmesi ülkemiz için çok önemli. 1 Kasım siyasi parti meselesi değil memleket meselesidir.
Kaynak: İHA