Vatandaştan MHP'li Çimene Destek Sözü..

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Milletvekili adayı Ertürk Çimen seçim gezisini Şankaya’da sürdürdü.

Vatandaştan MHP'li Çimene Destek Sözü..
Şenkayalılar Ertürk Çimen’e destek vereceklerini, oylarını ziyan etmeyeceklerini söylediler.

Şenkaya İlçe Merkezi’nde ve Akşar (Kosor) da seçmenle görüşen, esnaf ziyaretleri yapan MHP’li Ertürk Çimen, ‘Terörü de ekonomik sorunları da işsizliği de sökü atacağız’ dedi.

Terörün vatandaş üzerinde olumsuz etki bıraktığını, esnafın terör belası yüzünden zora girdiğine işaret eden MHP Milletvekili adayı Çimen, ‘AKP sürekli şunu söyledi.

Analar ağlamayacak, terör bitecek. Çözüm süreci bunun için var. Ama anlaşıldı ki, AKP iktidarı çözüm süreci ile teröre daha fazla zemin hazırlatmış.’ şeklinde konuştu.

HENDEKLER KAZINIRKEN, YOLLARA BOMBA DÖŞENİRKEN AKP İKTİDARI NEREDEYDİ

MHP’li Ertürk Çimen son 6 ay da PKK’nın şehir yapılanmasını hızlandırdığını, özellikle AKP iktidarının gözünün içerisine baka baka şehir merkezlerinde, köylerde, mezralarda hendekler kazdığını, uzaktan kumandalı bombaları yollara yerleştirdiklerini belitti.

‘Eşkıya benim askerimi, benim polisimi öldürmek için düzenek hazırlıyor, iktidar çözüm süreci diyor’ şeklinde ifade kullanan Ertürk Çimen, AKP iktidarına seslendi ve şöyle dedi:

‘Bu nasıl bir yanılgıdır. Bu nasıl görmemezlikten gelmektir. Onlarca vatan evladı şehadet şerbeti içmiştir. Çocuklarımız şehit düşmüşlerdir. Nerede sizin bu milletin başına bela ettiğiniz çözüm süreciniz’

İŞSİZLİK HER AİLEYİ BUNALIMA SOKMUŞ

Gittiği her yerde vatandaşlardan işsizlik ve yoksulluk, esnaftan ise siftah yapamadan dükkanına kilit vurma şeklinde dert dinlediğini de ifade eden Ertürk Çimen, şöyle devam etti:

‘İnanın her evde üniversite mezunu işsizler var. Gencecik adam baba eline bakıyor. Babada emekli. Adamcağız kendi iaşesini mi temin etsin yoksa 25- 30 yaşına gelmiş çocuklarına harçlık mı versin.

13 yıldır iktidarsın kardeşim. Şöyle dön bir Erzurum’a bak, ilçelere bak, Şenkaya’ya bak, vatandaşa bak. Durumu nedir, nasıl geçiniyor. Bir atasözü vardır ya; Tokun açtan ne haberi var diye. İktidarda işte böyle davranmış. Gençleri baba eline baktırmış, Üniversite açıyorsun, bak ben her şehirde üniversite açıyorum diyorsun. İyi güzelde mezun çocuklarımıza hangi istihdam alanlarını oluşturuyorsun? Bu gençlere, bu çocuklara çok yazık oluyor.

Şimdi vatandaşlarıma sesleniyorum; 1 Kasım’da AKP’ye oy vermeyin. MHP’yi destekleyin. Teröristle kol kola asla girmeyen, PKK’lıya eşkıya diyen MHP’ye oy verin. Tavrını açık açık ifade eden MHP’yi iktidar edin.

İftiralara, yalana, dolana pabuç bırakmayın. MHP iktidarı işsiz gencin işi demek, Emeklinin, köylünün, esnafın, çalışanın refahı demek. Ülkenin emin ellerde olması demek. Terörün, eşkıyanın önünün kesilmesi demek’
Kaynak: İHA