MHP Ankara İl Kanaat Önderleri İle Buluştu

Ülkücü hareketin kanaat önderlerinin Ankara buluşmasından 1 Kasım seçimleri için seferberlik kararı çıktı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, ikincisini düzenledikleri “Kanaat Önderleri Buluşması”na gösterilen ilginin kendilerine güç ve moral verdiğini belirtti.

MHP Ankara İl Kanaat Önderleri İle Buluştu
MHP Genel Merkezi Gün Sazak Konferans Salonu’nda Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin’in de katıldığı toplantı büyük ilgi gördü. Ankara İl Başkanlığı, parti teşkilatlarında 1968’den bu yana hizmet veren mensuplarını “Kanaat Önderleri Buluşması”nda bir araya getirdi. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, gösterdikleri ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür ederek özetle şunları söyledi:

Ankara İl Başkanlığımız, adaylarımızla birlikte 1 Kasım seçimleri için bir büyük seferberliğin içinde. Tüm hedefimiz her türlü algı operasyonuna rağmen Milliyetçi Hareket’i iktidara taşımaktır. Bunun için de tüm teşkilat mensuplarımız el ele vererek zafer için çaba harcamaktadır. Ankara sathında hemşehrilerimizle buluşuyoruz. MHP’ye gösterilen teveccüh bizleri daha da hırslandırıyor. Düzenlediğimiz bu büyük buluşmaya gösterilen ilgi de bizlere güç ve moral vermiştir. Katılan ve yanımızda olan tüm ülkü erlerinden Allahım razı olsun. İnşallah bu büyük seferden başarıyla çıkar 1 Kasım akşamı AKP’nin keyfi yönetimi altında inleyen Türk milletinin yüzünü güldürürüz. Bu arada 25 Ekim 2015 Pazar günü Anadolu Meydanı Tandoğan’da düzenleyeceğimiz Ankara mitingine de tüm mensuplarımızı ve Ankaralı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”
Kaynak: İHA