Kartepe'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler bozuk satıhlarda üst yapı iyileştirmeleri çalışmalarını sürdürüyor.

Kartepe'de Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor
Kartepe Belediyesi asfaltlama çalışmalarını kış ayları öncesi hızlandırdı. İlçenin dört bir tarafında devam eden çalışmalarla yollar kullanıma hazır hale getirildi.

Kartepe’de belediye ekiplerince yürütülen üst yapı hizmetleri Derbent ve Maşukiye Mahalleleri arasındaki güzergahlarda asfalt serimi şeklinde gerçekleştirildi.

Ekipler yağışlı havalar öncesi asfaltlama çalışması ile bölgenin estetik olarak şık bir görünüme kavuşmasını sağladı. Asfat çalışmalarında ekipler Maşukiye Mahallesi Tarçın Sokak ile Derbent Mahallesi Ayvalık Sokak üzerinde demiryoluna paralel 600 metre uzunluğunda 6 metre genişliğindeki güzergaha 900 ton asfalt döktü.

Başkan Hüseyin Üzülmez, asfalt çalışmaları kapsamında “Alt yapı eksikliği olmayan güzergahlarda üst yapı iyileştirme çalışmalarımız halkımızdan gelen talepler doğrultusunda yürütülmektedir. Yağışsız havaları da en iyi şekilde değerlendiren ekiplerimiz üst yapı hizmeti kapsamında asfalt serimi ve kaldırım düzenlemelerini aralıksız sürdürüyor. Gerçekleşen asfaltlama çalışmalarının vatandaşlarımızın yüzünü güldürdüğünü görmek bizleri de mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA