Genel Seçime Doğru

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Bostan, Kepsut'un kırsal mahallelerini ziyaret etti

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Kepsut'un kırsal mahallelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine Mahmudiye Mahallesi'nden başlayan Bostan, Osmaniye, Kalburcu, Hotaşlar, Saraç, Servet ve Eşeler mahallerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Bostan, büyükşehir yatırımları basın bilgilendirme toplantısı ile uluslararası kongre merkezi temel atımı, Balıkesir Müspet ve Manevi İlimler Vakfı aşevi açılışına da katıldı.

Bostan, ziyaretlerde yaptığı konuşmada, ülkenin ekonomi anlamında büyüklüğünden bahsetti. Ülkenin büyümesinin Balıkesir'in büyümesiyle aynı anlamı taşıdığını vurgulayan Bostan, şunları kaydetti:

"AK Parti çiftçimize, esnafımıza, emeklilerimize, gençlerimize ve kadınlarımıza hep destek olmuştur. Gerek iş imkanı sağlamıştır gerek yatırım yapmalarını sağlamıştır. Kadın kollarımız evdeki hanımlarımızı tek tek ziyaret edip bilgilendirmiştir. Gençlik kollarımız, kardeşlerimizle bir araya gelip bilgilendirilmiştir. Bizde köy köy dolaşıp vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Memleketin her köşesi bizim, Türkiye'nin. Bu ülkeye hizmet etmek boynumuzun borcu. Sizler bize 12 yıldır bu ülkeye hizmet etme fırsatı verdiniz. Bunun devamı için 1 Kasım seçimlerinde sizlere güveniyoruz. Bize verdiğiniz destekten dolayı partim ve şahsım adıma teşekkür ederim. Hepiniz Allah'a emanet olun."
Kaynak: AA