Cemiyet'ten Müftü Hacı Yusuf Gül'e Hac Dönüşü Ziyaret

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İhsan Tunçoğlu ve basın mensupları, kutsal topraklara giderek hac görevini yerine getiren İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül’ü makamında ziyaret etti.

Cemiyet'ten Müftü Hacı Yusuf Gül'e Hac Dönüşü Ziyaret
Ziyarette konuşan Müftü Hacı Yusuf Gül, kutsal topraklara fetha, irşad ve eğitim görevlisi olarak gittiğini dile getirdi.

Gül, "Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere’de onlarca kafileye hacla ilgili, özellikle sevgili Peygamberimizin getirmiş olduğu ilahi mesajları ve Eshab-ı Kiram’ın hayatından örnekler vererek görevimizi ifa ettik. Günlerimiz orada gerçekten dolu dolu geçti. Kütahya İl Müftüsü olarak, kutsal topraklarda görev almaktan dolayı mutlu oldum. Orada milletimizin ve memleketimizin biriliği için bol bol dua ettik" dedi.

Müftü Gül, Başkan İhsan Tunçoğlu, cemiyet yönetim kurulu üyesi ve İHA Temsilcisi Hüseyin Efe, Zafer Gazetesi sahibi Kamil Uludoğan, Doruk Gazetesi sahibi Fatma Çakır, Zafer Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ramazan Doğan, Doruk Gazetesi yetkilisi Ahmet Arabacı, Kanal 43 muhabiri Olkan Üver ve Aktüel Gazetesi yazarı İsa Kahraman’a hurma ve zemzem ikram etti.(EFE)
Kaynak: İHA