Burhaniye'de Üniversite Öğrencileri İnceleme Yaptı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlar Fakültesi Dekanlığı Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerini ağırladı. İlçenin değişik yerlerine geziler düzenlenen 42 öğrenci, kentin yapısını incelemeye başladı.

Burhaniye'de Üniversite Öğrencileri İnceleme Yaptı
Burhaniye de, belediyeyi ziyaret eden konuk öğrenciler, Başkan Necdet Uysal ile görüştü. Başkan Uysal, belediye meclis salonunda öğrencilerle bir araya gelirken, ilçe hakkında bilgiler verdi. Burhaniye’nin doğası ve kültürel değerlerinin yanı sıra kentlilik bilinci ve eğitim düzeyi açısından sahip olduğu özelliklerinide inceleyecek öğrenciler çalışmalarına başladı.

Kaymakam Hüseyin Öner’i de ziyaret eden öğrenciler, daha sonra Belediye teknik elemanlarından Burhaniye şehir planları, ticareti ve turizmi konularında bilgi aldı. Burhaniye’de yaptıkları saha çalışmaları sonrasında Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal ile bir araya gelen öğrenciler, birinci ağızdan ilçe hakkında bilgi aldılar. Başkan Necdet Uysal, zeytin kenti olan Burhaniye için OSB çalışmalarından bahsederken bölgenin ekonomik sosyal yapısınıda öğrencilere aktardı.
Kaynak: İHA