Başkan Üzülmez, Ebru Sanatı Öğreniyor

Kartepe için hazırladığı projeleri tek tek hayata geçiren Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “El Emeği Göz Nuru Çarşısı” açılışında ebru çalışması yaptı.

Başkan Üzülmez, Ebru Sanatı Öğreniyor
Ekim ayında gerçekleştirdiği açılışlarda hemşerilerine verdiği sözleri tutarak yeni yatırımları hizmete sunmaya devam eden Başkan Üzülmez, önceki gün de Maşukiye’de, “El Emeği Göz Nuru Çarşısı” açılışında ilçe halkıyla buluştu. Bayanların el emeği ürünleri sergileyecekleri ve satışı ile ev ekonomilerine katkı sunacakları çarşının açılışında Başkan Üzülmez, ebru sanatının uygulandığı satış kabinini de gezdi ve uygulama teknikleri hakkında bilgi aldı. Ebru sanatının daha geniş kitlelere aktarabilmek için çalışmalarda bulunan genç sanatçılara destek vermeye hazır olduklarını belirten Başkan Üzülmez, ebru sanatının inceliklerini uygulamalı olarak da denedi.

Yönetim modeli ile her kesimden takdir gören çalışmalarda bulunan Başkan Üzülmez, başarılı bir çalışma ortaya çıkardı. Başkan Üzülmez’i tebrik eden konuklar ve eğitmenler, “Maşallah başkanımızın 10 parmağında 10 marifet. Şimdi ebru sanatını da öğreniyor” şeklinde yorumda bulundular.
Kaynak: İHA